Arama Kurtarma Ekibi, İkinci Depreme Enkaz Üzerinde Yakalandı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ikinci büyük depreme enkaz başında yakalanan arama kurtarma ekiplerine ait yeni görüntüler ortaya çıkarken, yaşananlar ise korku filmlerini andırıyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan ve 10 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki yıkıcı depremin ardından yaralar sarılmaya devam ederken, bölgede çekilen görüntüler ise afetin boyutunu gözler önüne sergiliyor.

7.7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giden arama kurtarma ekiplerinin karlı havada enkaz başında yakalandıkları 7.6 büyüklüğündeki depreme ait cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı. Mahşeri andıran görüntülerde sık sık tekbir getiriliyor.

İşte ikinci büyük depreme enkaz başında yakalanan arama kurtarma ekiplerinin o anları 👇

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Acılarla Büyüyüp Yıldızlaşan Fatih Ürek’in Hayatından Bilmediğiniz Detayları Anlatıyoruz
Pistlerin Strateji Ustası: Dünya Şampiyonu İnci Ece Öztürk
“Düşük Emekli Maaşının Nedeni Emeklilerin Uzun Yaşaması” Diyen SGK Başkanı Raci Kaya Görevden Alındı