Türk Televizyonu Geri Dönüyor! Aralık Ayında En Çok Hangi Yerli Diziler İzlendi?

Türk televizyonu geri dönüyor, dizi reytingleri giderek artıyor. Son zamanların en altın dönemlerinden biri yaşanıyor. 

Sen Çal Kapımı, Menajerimi Ara gibi bol hayranlı dizileri burada göremesek de, geri kalanlar müthiş bir savaş veriyor.

NOT: Aralık ayı içinde yayınlanan bölümlerin TOTAL reyting ortalaması alınarak hesaplanmıştır.

20. Haydaaaaa 6 sıra birden geriye düştü, bir anda listeye zor girebilmiş oldu. Halbuki reyting ortalaması neredeyse 6, çok iyi izleniyor. Sorun yok merak etmeyin, bu reytinglerle daha çok yolu var.

FOX TV

19. Hercai için sıralama aynı ama reytingler çok farklı. Hayranları sağ olsun, dizilerinin peşini hiç bırakmadı ve giderek reyting yükseltti. Merak etmeyin, sezon sonuna taşıyacak kadar reytingi var.

atv

18. Baraj, geçen aya göre iki sıra yükseldi. Fox TV'nin de en çok izlenen 3. dizisi olarak yoluna temiz temiz devam ediyor.

FOX TV

17. Listede bir sıra aşağı düştü ama reytinglerinde herhangi bir problem yok. Gününde güzel bir yer edindi ve her hafta da seyircisine seyirci eklemeyi başardı.

Show TV

16. Sefirin Kızı yine düşüşte. 3 sıra birden düştü, üstelik pazartesi günü de Çukur, Yasak Elma ve Uyanış Büyük Selçuklu ile olan yarışta çoktan geride kaldı. Dizinin birkaç bombayı art arda patlatması bekleniyor, bakalım nasıl etkileyecek...

Star TV

15. Arıza geçen ay 20. idi ama şimdi 5 sıra birden yukarı çıktı ve pazar gününün de lideri konumuna geldi. Bakalım TOTAL'de Kefaret, AB'de Menajerimi Ara ile olan rekabetinde galibiyetini sürdürebilecek mi...

Show TV

14. Ramo bu sezon çelik gibi, hiçbir şey sarsamıyor. Geçen ay bir sarsılmıştı, bu ay 4 sıra yukarıya çıkmayı başardı. Fakat bir sonraki listede bu kadar şanslı olmayabilir, çünkü cuma gününde çarşı pazar karışacak gibi.

Show TV

13. Maaşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor...Geçen ay 9. sırada iken şimdi ne oldu böyle? Tabii ölümler, yeni karakterler derken dizi zirveyi gördüğü için de bu yükselişi yaşamış olabilir ama şimdi yavaş yavaş düşüşe geçiyor. Ha bu arada, düşüş dediğimiz de 7.5 puan ortalaması. Yani 2 sezon dizi çektirir yapımcıya, öyle bir şey!

FOX TV

12. Mucize Doktor, sana ne oldu yahu? Geçen sene zirvede tek başına iken şimdi listede geriye doğru gidiyor. Evet reytingleri güzel ama maliyetli bir dizi olduğunu da unutmayalım. Birçok diziyi rahat rahat yaşatacak bu reyting, bu kadar prodüksiyonun ve uyarlama bedelinin olduğu bir yapım için yeterli olmayabilir.

FOX TV

11. Bir de diğer nazar değdirdiğimiz dizi de Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 5 sıra birden düştü. Sebebi ise kesinlikle TRT 1'in Gönül Dağı dizisi, birinciliği ona kaptırdı.

Show TV

10. Arka Sokaklar yine bir şeyler deniyor. 2 sıra birden yükselmesi yetmiyor, reyting ortalamasını da 2 puan artırarak bu ayı tertemiz bitiriyor. Sonuç olarak da kanalın en çok izlenen 2. yapımı olarak gurur kaynağı oluyor.

Kanal D

9. Kırmızı Oda aslında geçen aya göre daha çok izlendi ama diğer diziler öyle bir depar attı ki, 2 sıra geriye düştü. Fakat öbür ay bütün dengeler yeni gelen diziler ile değişecek. Kırmızı Oda da biraz daha geriye düşecek, maalesef görecek gibiyiz.

TV 8

8. Geçen ay 15. olan dizi, bugün 8. Üstelik reytinglerini de %50 artırmış ve cumartesi gününün lideri olmuş. Ne diyelim, TRT 1 özel kanallardan çok daha iyi iş çıkarıyor.

TRT 1

7. Helal olsun be, 4. sezonunda hala zirveyi sallamayı başarıyor. Geçen aya kıyasla 4 sıra birden yükseldi ve pazartesi lider koltuğunu da ara ara devraldı. Dizide atmosfer giderek kızışıyor, bu da reytinglere olumlu olarak yansıyor tabii...

Show TV

6. Uyanış: Büyük Selçuklu'nun Çukur ile kıyasıya rekabeti devam ediyor. Uyanış, kıl payı fark ile Çukur'u geçiyor. Ayrıca geçen aya göre 2 sıra yukarı çıktığını da belirtelim.

TRT 1

5. Geçen ay Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için "10 puana dayandı." demiştik. Reyting ortalaması 10 puanı aştı bile. Neredeyse Masumlar Apartmanı'nı yerinden edecek, helal olsun...

atv

4. Sadakatsiz geçtiğimiz aya göre çok daha fazla izlendi ve sıralaması değişmese de rakiplerine giderek yaklaştı. Belki bir sonraki ay ilk 3'te görürüz ha, ne dersiniz?

Kanal D

3. Geçen ay ile aynı yerde duran Masumlar Apartmanı da giderek reyting artırıyor. Belli oldu, karada ölüm yok artık bu diziye.

TRT 1

2. Haydaaaaaaaa, uzun zamandır zirvede olan Bir Zamanlar Çukurova için liderliği bırakma vakti mi gelmiş? Hem de çok ufak bir farkla olmamış gibi. Bakalım Yılmaz karakterinin veda etmesinden sonra düşüş devam edecek mi?

atv

1. Sadakatsiz gibi korkutucu bir rakibi varken bile istikrarlı bir şekilde reytinglerini yükseltti ve zirveye oturmayı başardı. Aylar sonra gelen bu başarı için tebrik ediyor, liderliği Kuruluş Osman'a veriyoruz!

atv

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Bol Hayranlı Dizilerin Bile Giremediği Liste: Kasım Ayında En Çok Hangi Dizileri İzledik?
Bu Yıl Bütün Dünya Bunları İzledi! 2020 Yılında IMDb’de Beğeni Rekorları Kıran En İyi Dizi ve Filmler
Sosyal Mesafenin Epey Bozulduğu 2020'nin En Çok Konuşulan Yerli Dizi Öpüşme Sahneleri

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
04.01.2021

dizi olarak tek geçeceğim şu listede gönül dağı. gerçekten on numara beş yıldız dizi.

04.01.2021

Insanların bu kadar bos zamanı var mı ya?

arkadaşlar izlenen diziler de toplumun kültürünü yandıtır ve 20 dizi arasında izlenebilecekb4 tane belki çıkar sonra çıktım vatandaşlıktan diyen gençlere linç atmayın halkın ne durumda olduğu izlenen diziden bile belli değil mi yaa son olarak bazıları şimdi kültürle dizinin ne alakası var demiş

evet devam ediyorum kültürle alakası olduğunu şöyle çıkartabiliriz,FOX evet farkındayım ne alaka diyorsunuz FOX Amerikam bir kanal ve Amerika'da "Brooklyn nine-nine" adlı bir dizisi yayımlandı 5 sezon boyunca o dizi gelmiş geçmiş en iyi sitcom dur hadi the office ve friends i de düşersek tüm zamanların en iyi 3. SİTCOM'u olur bir de bizde yayımlanana bakın Allah için

TÜM YORUMLARI OKU (7)