Aradığınız Yetkiliye Ulaşılamıyor: TCDD Genel Müdürü, Tren Kazası Sonrası Twitter Hesabını Kilitledi

Ankara’da bugün sabah saatlerinde yaşanan tren kazasınından sonra yetkililerin arka arkaya açıklama yapmasının ardından gözler TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın'a çevrilmişti. Konuya ilgili henüz bir açıklama yapmayan Apaydın'ın ilk iş olarak Twitter hesabını kilitlemesi ise sosyal medyada tepkilere neden oldu...

Ankara'da Yüksek Hızlı Tren, Kılavuz Lokomotif ile Çarpıştı: '9 Vatandaşımız Hayatını Kaybetti'

TCDD genel müdürü Daha önce Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki tren kazasında oğlunu yitiren anneyi engellemesiyle gündeme gelmişti.

TCDD Müdürü, Çorlu Tren Faciasında Evladını Kaybeden Anneyi Twitter'da Engelledi

Apaydın bugün ise bilgi paylaşmak yerine Twitter hesabını kilitledi

Kullanıcılar an itibariyle bilgi almak için hesabına girdiğinde Apaydın'ı takip eden 2 bin 178 dışında hiçbir şey göremiyor.

İsa Apaydın'ın bu davranışı sonrası sosyal medyadan da tepkiler geldi...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
13.12.2018

Biz millet olarak sadece yazıyoruz.Sarı yelekliler naptı yaktı yıktı ortalığı.Bizim gidip o herifi o koluktan kaldırmamız lazım.Biz millet olarak maalesef ama maalesef öldürülmeye mahkumuz.

13.12.2018

Gavur dedikleri adamlar bu halktan daha cesaretli ve yürekli

13.12.2018

Koskoca kurumun başındaki adamın ''sorumluluk almak istemeyen ergen halleri'' de unutulacak nasılsa. Başımız sağolsun tek diyeceğim bu... Vasıfsız, kese doldurmaktan başka amacı olmayan, ülkeye zerre faydası olmayan insanlar var olduktan sonra ne desek boş.

13.12.2018

Hesabı kilitlemesi bir savunma refleksi. Yukarıdan ne yapması gerektiği konusunda komut bekliyor. Tabi yukarısı da bu kadar rezillik karşısında çaresiz. Az daha baskı yapılırsa istifa edecektir. Yukarıdaki abiler kurtulmak için kendisini kurban edecektir. Kendisi de badem bıyık kabilesine mensup olduğu için yeterince adil.

TÜM YORUMLARI OKU (30)