Aracıyla 8 Yaşındaki Yeğenini Ezen Zerrin Akça Psikiyatri Servisine Kaldırıldı...

İzmir'de kullandığı ciple 8 yaşındaki yeğenini ezerek ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan çocuğun halası Zerrin Akça, Ege Üniversitesi Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Psikiyatri Servisi'ne kaldırıldı.

İzmir'de kullandığı cipin kapısına eli sıkışan 8 yaşındaki yeğeninin ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan Zerrin Akça'nın Ege Üniversitesi Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Psikiyatri Servisi'nde tedavi gördüğü belirtildi.

Kaza, 1 Ağustos'ta Çınarlı Mahallesi Ozan Abay Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin de içinde bulunduğu rezidansın otoparkında meydana geldi.

İddiaya göre, Kutsal Hazar Eymen Kara halası Zerrin Akça'dan köpek almasını istedi. Rezidanstaki evine yeğeni ile para almaya giden Zerrin Akça'nın kullandığı cipten inmeye çalışan çocuk, bu sırada elini kapıya sıkıştırdı. Yeğenini fark etmeyen Zerrin Akça cipiyle hareket edince Eymen, aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza sonrası gözaltına alınan Zerrin Akça ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Halasının Arabasının Altında Kalarak Hayatını Kaybeden Eymen'in Geçirdiği Feci Kazanın Görüntüleri Yayınlandı

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
20.10.2021

Allah düşmanımın başına vermesin. Kolay değil böyle bir şey yaşamak, atlatmak. Allah çocuğun ailesine sabır versin.

20.10.2021

Umudun Olsun programında izledim olayı, kadın zengin kardeşi olan çocuğun babası yoksul bi adam. Çocuğumu öldürdün, 30 milyon lira kan parası vereceksin dedi diye iddialar var, doğruysa olay çok çirkin yerlere gidiyor. Olan da el kadar yavruya oldu.

20.10.2021

çok şaibe var olayda. görüntüler çocuğun eli sıkışmış gibi değil. daha ilk izlediğimde çocuğun arabadan indiği ve arabanın hareket ettiği çocuğunda kapı kolunu bırakmadığı şeklindeydi. bence araçta bir tartışma oldu ve kadın indirdi çocuğu cezalandırmak için. çocuk kendisi de inse, eli de sıkışsa sürücünün bunu fark etmemesi mümkün değil. çocuğu gidip kucağına alıp arabaya koyunca da 6 dakika arabada bekliyorlar. zaten daha yerinden kaldırmadan ambulans çağırması gerekirdi. bilerek mi yapıldı bilemem ama kesinlikle ihmal var.

20.10.2021

sence'nin bir geçerliliği yok.

TÜM YORUMLARI OKU (9)