Aracının Ekspertiz Raporunu Duyan Genç Yıkıldı: 'Şaka Yapmıyorsunuz Değil mi?'

Elindeki ekspertiz raporuyla aracını satmadan önce yeniden ekspere sokan genç hayatının şokunu yaşadı. Arabanın 'airbag'lerinin açık olduğunu, şase ve podyelerinin boyalı olduğunu ve 3 parça değişeni olduğunu söyleyen genç, ekspertiz ustasının arabanın ekleme olduğunu belirtmesiyle neye uğradığını şaşırarak, 'Şaka yapmıyorsunuz değil mi?' dedi. 

Türkiye'de ikinci el araç alım-satım sektörü için büyük önem arz eden ekspertiz firmaları, bazen kasıtlı olarak bazen ise işi bilmedikleri için yanlış sonuçlar elde edebiliyor.

Bu araçlardan biri de aracını satmak isteyen gencin yeniden ekspertiz raporu almak istemesiyle ortaya çıktı. Elindeki mevcut ekspertiz raporunda 'airbag'lerinin açık olduğunu, şase ve podyelerinin boyalı olduğunu ve 3 parça değişeni olduğunu söyleyen genç, yeni ekspertiz raporunu duyunca neye uğradığını şaşırdı.

Araç sahibinin anlattıklarını dinleyen ekspertiz ustası, 'Arabanı benim ağzımdan dinle. Araban ekleme. Senin arabanın orta kısmından kesilmiş, sol ön çeyrek ekleme. Bir tek arabanın tavanı orijinal. Araba üzerinde de göstereceğim sana. 'Airbag'lerin içi boş.' dedi. Duydukları karşısında şaşkına dönen araç sahibi, ''Şaka yapmıyorsunuz değil mi?' dedi. İşte o anlar; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

Her Takıma Lazım: Şiir Gibi CS2 Oynayan Yayıncı Akide Teyze ile Tanışın
Köydeki İnekleri Oturduğu Yerden Toplayan Genç: İnekleri Drone ile Bulup Eve Kadar Getirdi
'Taciz' İddiası Ortalığı Karıştırdı: Mahalleli, Çocukların Çığlıklarına Koştular

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
YORUMLAR
20.08.2024

Ve bunu yapan adamlara hiçbir ceza yok. Adamın canının yandığı ile kaldı. Bunun adı nedir ? dolandırıcılık, gasp,vatan hainliği... ne derseniz artık.

20.08.2024

Katil olmak birini öldürmek değil böyle bir malı piyasaya sürmekte katilliktir

20.08.2024

Vallaha siz siz olun ey gurbetçiler Türkiye’dekilerden hiçbir şey almamaya gayret edin! Siyasetçileri eleştiriyorlar da toplumun kahir ekseriyeti, fırsatını bulsa, sahtekarlık yapacak amk!

20.08.2024

ne demeye oy kullanıyorsun o zaman burasi için. Tayyep amcana konuş önce memleketi 22 senede ne hale soktun diye. bal kabağı seni...

TÜM YORUMLARI OKU (11)