Aracına Çıplak Kadın Fotoğrafı Yapıştırıp Sileceğe Sütyen Asan Sürücü Gözaltına Alındı

Bursa'da aracına yapıştırdığı çıplak kadın fotoğrafı ve sileceğe bağlanmış sütyenle trafiğe çıkan R.O. gözaltına alındı. Macera için böyle bir şey yaptığını ve fotoğrafı kısa bir süre sonra çıkardığını söyleyen R.O.'ya 'Karayolları Trafik Kanunu'na muhalefetten para cezası kesildi. 

DHA'nın aktardığına göre 22 yaşındaki R.O., Bursa-Ankara karayolu üzerinde seyir halindeyken silecekleri açıp kapatarak fotoğraftaki kadının gögüslerinin görülmesini sağladı.

O anların bir başka sürücü tarafından kaydedilip sosyal medyada paylaşılmasının ardından polisler R.O'yu gözaltına aldı. 🎥

R. O. ifadesinde, “Araç babamın üzerine kayıtlı ama ben de kullanıyorum. 27 Nisan tarihinde Bursa’da bir reklamcıdan göğüs kısmı açık olan diğer tarafları kapalı olan bir kadın afişi aldım. Bu afişi aracımın arka kısmına yapıştırdım. Aracımın sileceklerine de sütyen taktım. Sütyen ile kadının göğüs kısımlarını kapattım. Aracımla yaklaşık 30 dakika silecekleri açıp, kapatarak Otosansit’ten Kestel Kavşağı'na kadar gezdim. Tekrar Otosansit’e gittim. Burada afişi söktüm ve çöpe attım. Bunu macera olsun diye yaptım. Bu görüntüleri çekip, paylaşmadım. Kimin çektiğini bilmiyorum, pişmanım” dedi.

Karayolları Kanunu'na muhalefetten 132 TL ceza

R.M.O.'ya 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 26/3 maddesinde yer alan 'araçların dışında bulundurulması zorunlu işaretlerden başka, araçlara izin alınmaksızın reklam, yazı, işaret, resim, şekil, sembol, ilan, flama, bayrak ve benzerlerini takmak, yazmak, sesli ve ışıklı donanımları bulundurmak' suçundan 132 lira para cezası kesildi. R.M.O. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Popüler İçerikler

Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
01.05.2020

katilleri tecavuzculeri cikartip bosalttiginiz hapishanelere atarsiniz simdi bu adami, gulun gecin azcik insan gibi tepki verin ya

01.05.2020

Aaa olur mu ya? Bunlar azılı suçlu. Hapis yetmez derhal kelleleri alınmalı o derece. Gülmeye falan gerek yok hiç yok.

01.05.2020

ne insanlar var ya :D yalnız trafikte o kadar canavar varken bu adamın tutuklanması tuhaf olmuş tamam ceza yazılsın izin verilmesin ama tutuklamak nedir ya tutuklanacaksa instagrama makas videoları atanlar hız videoları atanlar tutuklansın onlar insanların ölümüne sebep olur ama bu olmaz

01.05.2020

Bunu yapan akpli millet vekilin oğlu olsaydı yorumlar "işte bunların zihniyeti böyle, din iman derler ama arabaya çıplak kadın asarlar, şerefsiz, kadınlar cinsel obje değildir, ahlak bekçilerine bak sen" vs vs olurdu. Ama sıradan biri olunca sırf hükümeti yada türk polisini eleştirmek için "nolacak ki, çocuk eğlenmiş, ne var bunda, işte türk polisi eğlenen gence ceza kesti" olmuş. İki yüzlüsünüz gerçekten!!!!

01.05.2020

zerrrrrrrreee alakası yok zerreee...ben geçen gün burda bilmem ne komedisinde hassas bi konuya değindi diye gözaltına alınan kız içinde aynı yorumu yapmıştım o bingöl pasaport mevzunda..kardeşim bu kadar basit şeylere yani en fazla eleştirebileceğin,kınayabileceğin,nahoş karşılayabileceğin şeylere dahi gözaltına yok soruşturma yok bilmem ne açarsan bu işin önü alınmaz.bu ülkenin hukuk sistemi ko kuş muş.. dava açılması gereken üstüne gidilmesi gerekn en ciddi mevzulara takipsizlik kararı veren hukuk yok arabasına sutyen asmış yok pasaportuna bilmem ne bok demiş muhabbetlerinde aslan kesiliyor.şu mevzuya amerikada avrupada soruşturma açmazlar mk yaa valla açmazlar billa açmazlar ..

TÜM YORUMLARI OKU (45)