Aracın Silecekleri Bozulunca Silecekleri İple Bağlayarak Elleriyle Kontrol Eden Yurdum İnsanı

İstanbul'da etkili olan yoğun yağış sonrası ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor. O ilginç görüntülerden birisi de burada izleyeceğiniz ve iple bağladıkları sileceği elleriyle kontrol eden yurdum insanının görüntüleri...

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
21.08.2019

Şu olayı anlamıyorum izinsiz kayıt veya fotoğraf altına alma kişisel özgürlüğe aykırı insanlar yüzünğ kapatıyor görünmemek için birde paylaşılıyor bu ama sordunuz mu karşıdaki istiyor mu diye ?

22.08.2019

Millete sallayıp duracağına Semih kardeş biraz düşün. Eğer videoyu çekenin amacı internette beğeni kasmak olmasaydı o çektiği videoyu alır plakayla beraber trafik şubeye bildirirdi. İnsanlara sallamadan önce azıcık kafanı kullan. İnsanların Yüzlerini çekerek fotoğraf çekmek ve yayınlamak kişisel hayatın gizliliği yasasına aykırıdır.

21.08.2019

Geçici çözüm bulmuş adam size ne? Ayrıca insanlar yüzünü kapatıyor ne kadar ayıp birşey hala videoya alıyorsun.Adamın belki durumu o an müsait değil yaptıramamıştır, zaten aracında da belli oluyor pekte müsait olmayışları ne diye servis ediyorsun.Adam gülse eğlense el sallasa vs tamam çek videoyu at ama adam utanıp çekiniyor.Herkes edepsiz muhabirlere dönüşmüş.

22.08.2019

Sana ilk kez katılıyorum ilginç bi şekilde.

21.08.2019

ya adamin yolda basina bir sey gelmis arabada ne bulduysa kullanip gecici cözüm üretmis yola devam edebilmek icin. saygisiz köpek te insanlari ifsa ediyor onlari cekerek yüz kapatiyorlar demek rizalari yok yayinlanmasina. bari yüzleri gizle yayinlamadan önce.

TÜM YORUMLARI OKU (11)