Araç Kullanan Kadından Para İsteyen Çocuk Olumsuz Cevap Alınca Eliyle 'Bıçaklama' Hareketi Yaptı

Sivas'ta yaşanan olayda, araç kullanan bir kadının camından içeri sarkan çocuk para istedi. Para isteğine olumsuz yanıt alan çocuk eliyle bıçaklama hareketi yaptı.

Kadın, 'Param yok' dese de çocuk, 'Bu araba trilyon' diyerek para istemeye devam etti.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Türkiye’ye Piyango Çıktı: Çekya Maçından 1 Puan Almak Artık Çok Daha Önemli
Ünlü Market Zincirinden Şaşırtan Karar: Nakit Alışverişi Kaldırıyorlar!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: “3. Dünya Savaşı Riski Var”
YORUMLAR
24.06.2023

Şimdi biri çıkıp ayy garibim bu sistem bu çocuğu bu hale getirdi diyecektir. Hayır efendim. Sizin bu her şeye ayyy kıyamam tepkileriniz yüzünden herkese mağdur gibi davranmanız yüzünden ne yapsam yüzüm eskimez triplerinde yukarıda ki or*spu çocukları doğdu. Bugün bıçaklama hareketi yapar yarın kılıçla adam doğrar! Yetiştirme şu bu demeyin. S*ktiğimin kertenkelesi arabanın içine sarkıp bıçaklama hareketini yapabilecek kadar büyükse bitmiştir!

24.06.2023

👍👏

24.06.2023

Toplum zararlısı az gelişmiş piç! Bunun gibiler yavşak tayfasıdır genellikle gasp, hırsızlık vb suçlar işlerler. normal bir üslup ve medeniyetten anlamazlar sokak köpeği gibi korktuğunuzu anlarsa cesaret alıp şımarırlar, tam tersine diklenince de kısa sürede sürünün birkaç üyesini daha toplarlar (%90 silahları olacaktır) gerçek manada savaşçı bir yapıda ve sokak raconuna/üslubuna hakim değilseniz kendinizi riske atmayın zira bu aralar emniyet ön kapıdan suç kaydını alıp arka kapıdan salıyor olan size olur.

24.06.2023

Basini o cama sıkıştırıp demir sopayla döveceksin bu pçi

TÜM YORUMLARI OKU (14)