Araç Kapılarını Dikkatsiz Bir Şekilde Açarak Bisikletçilerin Hayatını Zulme Dönüştüren Şoförler

Araç kapısını açmadan önce çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bu videoyu izledikten sonra nedenini çok daha iyi anlayacaksınız!

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
27.04.2018

Arkadan gelen sürücüler hep hız sınırına uymaktan ve dikkatten dolayı çarpıp düşen bisikletçileri ezmemiş. İnsan bi arkasına bakmaz mı gelen giden var mı diye höt diye kapı açılır mı ?

27.04.2018

aktif bir bisiklet kullanıcı olarak diyebilirim ki; soldan direksiyonlu araçların sağından geçen bisikletli de, o kapıyı arkasını kontrol etmeden açan kişi de sığırdır. araç camları sapık arabası gibi simsiyah değilse araç içindekileri de kollamak zorundasın. çünkü bisikletli / motorsikletliye dikkat eden sürücü yok denecek kadar az. bi de bi zahmet duran arabanın yanından geçerken yavaşla. sonuçta ambulans kullanmıyorsun. ha bir de minibüs ve taksi varsa o yolu bırak. adamlar resmen ölümüne araç kullandıkları için seni ezselerde farketmeden yollarına devam ederler.

30.04.2018

Trafik kuralları tüm araçlar için aynı. Bisiklet için eğer gidilecek güzergahta ayrı bir bisiklet yolu yoksa, ayrıca bir kural ya da kuraldan muaf tutulması yok. Arkadaşın gerçekten bilinçli sürücüymüş. Bisikletlilerin ve motosikletlilerin yapması gerekenlerin tümünü söylemiş.

Pasif Kullanıcı
27.04.2018

ulan kaldırımda yürürken bile önüne bakmayan bir ton insan var.bunlar bir de araba kullanıyor. ondan sonra niye bu kadar çok trafik kazaları oluyor...

TÜM YORUMLARI OKU (7)