Arabayla Birini Öldürüp ABD’ye Kaçan Timur Cihantimur’un Psikolojisi Bozulmuş!

İstanbul'da ehliyetsiz şekilde kullandığı spor otomobille bir kişinin ölümüne sebep olan, sonrasında da ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok’un oğlu 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un avukatları müvekkillerinin psikolojisinin bozulduğu iddia edip kefaletle serbest kalması için 'psikiyatri raporu' sundu.

İstanbul Kemrburgaz'da ünlü Estetik Cerrah Bülent Cihantimur ve Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur, son hızla yol kenarındaki Oğuz Murat Aci ve arkadaşlarına çarptı.

Timur Cihantimur, yaralılara yardım etmek yerine annesi ile birlikte yerdeki telefonları toplayıp ABD'ye kaçtı. Bir çocuk babası Oğuz Murat Aci de vefat etti.

VOA Türkçe'den Can Kamiloğlu'nun haberine göre; Türkiye'nin talebi ile annesi ile birlikte tutuklanan Cihantimur'dan kritik hamle geldi.

Cihantimur'ın ABD'nin Newark şehrinde tutulduğu yerleşkede şiddete uğradığı öğrenildi.

Cihantimur'un avukatları 38 sayfalık bir dileçe ile müvekkillerinin saldırının ardından psikolojisinin bozulduğunu öne sürdü. Avukatlar, psikiyatri raporu sunup Cihantimur'un kefalet serbest bırakılmasını istedi.

ABD mahkemesi, Cihantimur'un daha önce kaçma riski nedeniyle kefaletle serbest bırakılmasını reddetmişti.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.08.2024

adamı öldürürken keyif yerinde taksilere binerkken kahkalar havada cezaevine girince psikoloji bozuluyor vallami cok şaşırdim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ