Arabadan Laf Atıp "Orospular" Diyerek Kendisini Taciz Eden Kişiye Açtığı Davayı Kazanan Genç Kızın Hikayesi, Tüm Kadınlara Örnek Olacak!

Sokakta özgürce yürümenin ne kadar zor olduğunu biz kadınlar çok iyi biliriz. Dışarı çıkmadan önce giyeceğimiz kıyafetten, yürüyeceğimiz yollara kadar her şeyi kafamızda önceden belirleriz. Bu durumun ne kadar içler acısı olduğunu söylememe gerek yok sanırım. İşte başına gelen benzer bir olayda boyun eğmeyip, susmayan Gamze'nin aslında bu konuyla ilgili diğer tüm kadınlara bir çağrısı var. 'SUSMAYIN'

Gamze'nin yaşadıkları; 👇

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
27.09.2019

Mercedes marka arabaya binmek bir ayrıcalık mı Allah aşkına?Demek ki avukata daha iyi marka arabalarla merhaba denilse neler yapar neler şerefsiz.

27.09.2019

Adamları anladık kalitesiz birkaç serseri. Ulan şerefsiz avukat, "gece vakti orada olmaları arandıklarının göstergesidir." ve "müvekkilimin mercedes marka aracı dikkatlerini çekmiş ki bu iftirayı atmışlar." böyle savunma mı olur adi aşağılık piç kurusu.

27.09.2019

savunmayı böyle yapmış olması hakimi olumsuz etkilemiş boşver daha iyi olmuş..

27.09.2019

Sonuç beni çok sevindirdi ama ondan da önce polisin hemen olay yerine intikal edip işlem yapması dolayısıyla sürecin başlamış olması beni daha çok sevindirdi.

TÜM YORUMLARI OKU (40)