Arabada Ruj Bulup Çatır Çatır Aldatıldığını Düşünürken Kocasının Gizli Gizli Kadın Gibi Yaşadığını Öğrenen Kadın

Siz olsaydınız, nasıl bir tepki verirdiniz?

Kelly Allen, kocasının arabasında bir ruj buluyor ve her kadın gibi o an ilk aklına gelen şey aldatıldığı oluyor.

Neredeyse 10 yıldır evli olan çiftin iki tane de çocukları var, Kelly eşi Warren'dan şüphelenmeye başlıyor ve kocasının ondan telefonunu sakladığını fark ediyor.

Sorduğunda ise eşi bu sırrı daha fazla saklayamadığını dile getirip aslında kadın olmak istediğini söylüyor.

Eşi telefonunda sakladığı şeyi de gösteriyor. Warren kadın gibi giyinip fotoğraflarını çekiyormuş ve bu süreçte sürekli cinsiyet geçiş ameliyatlarını araştırıyormuş.

Kelly doğal olarak önce şoka giriyor, bir süre ne yapacağını bilemiyor fakat sonunda eşini çok sevdiğini ve kadın da olmaya karar verse seveceğini düşünüyor.

Yaşadıklarını ise şöyle açıklıyor: 'Biliyorum kulağa delice geliyor ama kocam şu anda karım olmaya hazırlanıyor. Ben hiç bu şekilde düşünmemiştim, ilk aklıma gelen beni aldatma ihtimali olmuştu. Öyle olsa tüm ailemiz yıkılırdı muhtemelen. Bana daha önce hiç bu düşüncelerinden bahsetmemişti. Sürekli telefonunu saklıyor ve garip davranıyordu. Cinsel hayatımız eskisi gibi değildi, birlikte olmak istemiyordu. En son arabasında ruj buldum ve bulduğum şey benim değildi. Başta çok ağladım, yapıp yapamayacağımdan emin değildim sonuçta erkek olan eşim kadın olmak istiyordu. Fakat sonra anladım ki o yine benim sevdiğim kişi olacak.'

Aslında Kelly başta hiçbir şeyden şüphelenmemiş fakat 10. yıl dönümlerini kutlarken bir parti düzenlemişler, kostüm partisi.

Bu partide eşi kadın kostümü giymek istemiş ama Kelly doğal olarak bu durumdan da şüphe duymamış.

Warren'ın itiraf ettiği anları ise şöyle anlatıyor:

'Bana kadın olmak istediğini söylerken gözlerinden yaşlar akıyordu. İzin vermek zorundaydım, ona engel olamazdım. Çevremizdeki insanlar bu durumu çok farklı karşıladı, birçoğu bize sırtını çevirdi. Ama bizi seven herkes bu durumu kabullenmeli, aynı benim kabullendiğim gibi.'

Warren şimdilerde hormon tedavisi almaya başlamış, henüz çocuklarına bu durumu anlatmamışlar fakat kızları Warren'a 'baba' demek isterse, bu şekilde devam edebileceğini dile getiriyorlar.

Popüler İçerikler

9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Ziraat Bankası'ndan Ortak Konut Kredisi: Gerçekten 10 Bin Lira Taksitle Ev Almak Mümkün mü?
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
16.11.2020

1 hafta önce aynı olay Türkiye'de yaşandı. Zaten burda da haberi yapıldı. Kadın adamı ele güne rezil etti heryerde paylaştı üstüne dava açtı.. İşte iki kültür farkı..

Pasif Kullanıcı
16.11.2020

İşte hep toplum baskısından ötürü. Adam geyliğini özgürce yaşasaydı, kadın olmak istiyosa olsaydı belki bu kadını da böyle bi hayata sürüklememiş olacaktı. Kimbilir kimlerin zorbalığından çekinerek hayatı boyunca gizlenmek zorunda kaldı.

16.11.2020

bunun geylikle alakası yok. cinsiyet değiştirip hala eşiyle evli olan bir sürü insan var. burda da durum muhtemelen bu. adam kendini kadın gibi hissediyor ama kadınlardan da hoşlanıyor durumu. cinsiyet ve cinsel yönelim birbirinden farklıdır

16.11.2020

Diz boyu kepazelik.

16.11.2020

tam olarak hangi kısım kepazelik oluyor? özellikle sebebini merak ettik şimdi arkadaşlarla yorumunuzu görünce.

TÜM YORUMLARI OKU (7)