Araba Sevdası: Çiçeği Burnunda Rektör Lüks Araç Kiraladı

Mart ayında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi rektörü olarak atanan Prof. Dr. Şükrü Beydemir altı ay için lüks segmentte araç kiraladı. Araç için altı ayda 81 bin 640 TL kira ödenecek.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi rektörü olarak atanan Prof. Dr. Şükrü Beydemir haftanın 7 günü ve resmi tatiller dahil kullanılmak üzere lüks segmentte otomobil kiraladı.

ANKA'dan Bora Erdin'in haberine göre, ihale dosyasında aracın E segmenti olacağı belirtildi. İhale için 4 Haziran’da onay alındı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından açılan ihale 15 Haziran’da yapıldı. İhaleye tek şirket girdi. Asya Orman Ürünleri Mobilya ve Tic. Ltd. Şti. en düşük teklif olarak 73 bin 200 TL verdi. Araç 1 Temmuz’da rektörlüğe teslim edildi ve 31 Aralık 2020’ye kadar kullanılacak. Bu altı aylık kiralamanın toplam maliyeti ise 81 bin 640 TL 2 kuruş oldu.

Lüks araç tercihi

2018 model ve üzeri olarak tercih edilen otomobilde sürücü ve yolcu olmak üzere en az sekiz hava yastığı olması istendi. Aracın E segmenti yani lüks sınıf olan grup olanı tercih edildi. Bu segmette Mercedes E Serisi, Audi A5, BMW 5 Serisi ve Chrysler bulunuyor. 

En az 230 beygir ve 1950 cc olan araç ayrıca dört çeker bir model oldu. Binek, sedan tipi, 5 kapı, 4+1 kişi kapasiteli olan araçta ayrıca şu özellikler bulunuyor: Uzaktan kumandalı merkezi kilit, makaralı tip emniyet kemeri, Euro 6 standartlarında motor, yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon, ABS fren destek sistemi, otomatik çarpışma önleyici sistem ve şerit takip asistanı.

Popüler İçerikler

Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
YORUMLAR
12.09.2020

Bilimden tasarruf olmaz. Gidim de ekşide tarikat liderleriyle ortak özelliklere sahip rektörler başlığı açıp yeşillendirim. Eğitimci diye anarak ayıp ediyoruz bazı rektörlere, kiralanacak araç için ihale açan 30 özellik sıralayan "yabancı menşeli, dizel, siyah ve saatte 232 km hız yapsın" isteyen rektör familyasının müteahhit profilleri. "Passat mı çekeyim yanlarına" kime gösteriş yapıcan gerçek kesit figüranı. Şu tayfanın gösteriş budalalığının ve görmemişliğinin alamet-i farikası bunlar. Vergilerimiz nereye gidiyordu, şaşırmıyorum da sadece yağmadan payını istemiş.

12.09.2020

Haram zehir zikkim olsun inş🙏

12.09.2020

Yine bir badem bıyık vakası...

12.09.2020

Bilecek il merkezine kaç kişi gidiyor, bu adını ilk defa duyduğum üniversiteye kaç öğrenci yazıp gidiyor ? Bu kadar kendini önemli hissedip lüks araba kiralamak da nedir?

12.09.2020

Sefa beni bul konuyu acil konuşmamız lazım

TÜM YORUMLARI OKU (23)