Araba Hırsızı Çocuğa İnsanlık Dışı Ceza

Araba hırsızı olduğu söylenen çocuk çalmaya çalıştığı aracın sahibi tarafından yakalanınca akıl almaz bir cezaya çarptırıldı. Yaptığı şeyin cezası elbette olmalı ancak böyle olmamalıydı!

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
17.11.2016

kusura bakmayında az bile

17.11.2016

Vicdansız köpek.

17.11.2016

ohaa çok iyimiş hiç aklıma gelmezdi yaratıcıymış harbiden, ulan ben krediyle araba alıcam 4 sene dişimden tırnagımdan arttırcam kredi ödeyecem 6 ayda bir vergisini ödicem 2 yılda bir muayenesini yaptırıcam benzinine para vericem servisine para vericem kaskosuna paravericem sigortasına para vericem yıkmasına temizliğine para vericem yeri gelicek emeğimiz zamanımı vericem el bebek gül bebek bakıcam kendimden cok arabama para harcicam sonra gelicek itin uğursuzun birisi binicek gidicek bana nanik yapacka vay ben o nanik yapan parmaklarını kırar g.tüne sokarım dua etsin benden önce polise yakalansın aq

18.11.2016

bir çırpıda yanıp kül olabilecek çalınabilecek kazada pert olabilecek bir şey için o kadar çok fedakarlık ediyorsunuz ki sizi ne hale getirdiğini bile göremiyorsunuz.

17.11.2016

araba çalacak seviyeye gelmişse ona çocuk denemez....... şakamısınız ya siz. çocuk lan o. hırsızlık elbetteki kötü. özellikle malı çalınan için. ama cezası bumu. bukadarmı gaddarsınız lan. bu kadarmı vicdansızsınız.

TÜM YORUMLARI OKU (79)