Aqua Florya'da Taciz Olayının Aslı Paylaşıldı: Kadın, Kendisini Taciz Eden Kişiyi Fark Ederek Telefonu Almış

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan ve Aqua Florya'da bir taciz olayı nedeniyle linç girişimine maruz kaldığı iddia edilen kişinin o olayının aslına ait görüntüler paylaşıldı.

O görüntülerde taciz iddiası ile AVM'de tekme-tokat dayak yiyen bir kişiyi görmüştük. 👇

Aqua Florya'da Kadınları Taciz Ettiği İddia Edilen Kişi Vatandaşlar Tarafından Tekme-Tokat Dövüldü

Ancak olayın öncesinde çalışan bir kadın kendisini gizlice kaydeden kişiyi fark ederek elinden telefonu alıp parçalamış.

İşte tacize uğrayan kadının tacizcisini yakaladığı o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
11.05.2022

Yiğidim, aslanım helal olsun ellerin dert görmesin. Bu it kopuğu gönderirse Türk kadını gönderir

11.05.2022

"Kendi başının çaresine bakmış bir kızın gözleri yumuşak olmaz".. -Jack London (Martin Eden).. Ekmeğinin peşinde çalışmaktasın 200 yıl geriden gelen bir primat arkandan videoya alıyor. Elindeki telefonu alıp yere atması, kendini koruması hali ile gurur duymanın öncesinde insanlarımızın bunları yaşamasına sebep olanları unutmayın. Bitmiyor çünkü sonu gelmiyor bu tür taciz videolarının sadece sosyal medyaya düşenler buysa gerisini düşünmek istemiyor insan. Soylu dahil iktidar üyelerinin cesaretlendirdiği bu insanlar her geçen gün daha da azıtıp küstahlaşıyor, ne gözaltına alınma ne de sınır dışı edilme korkuları var çünkü korunduklarını ve daha önce geldikleri güzergah üzerinden rahatça yine gelebileceklerini biliyorlar. Bunların yarattığı sorunlara karşı kulakları tıkamanın nihai sonucunun sosyal patlama olduğunun farkında olmasınlar önlem almasınlar bakalım daha neler olacak.

11.05.2022

Ekmek parası için 12-13 saat bir şeyler satmaya çalışan ama yine de kötü Sorospu çocuklarının gelip bulduğu şu hayata inat biz seni savunacağız güzel ablacım. Ellerin dert görmesin.

TÜM YORUMLARI OKU (28)