Apple Ürünleri Olmazsa Gerçekten Hayat Olmaz mı?

Apple'ın dün başlayan WWDC (Dünya Geliştiriciler Konferansı)nda gösterilen kıyamet senaryolu videoya ilgi büyük oldu. Apple ürünlerinin olmadığı bir dünya çizilen videoda eğlenceli bir anlatım sizleri bekliyor.

Konferanstan daha fazla bilgi için sizi böyle alalım:

Teknoloji Devi Apple 'Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda Bu Yılın Yeniliklerini Açıkladı!

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR

Pardon da Apple ne zamandan beri teknolojiyi temsil ediyor? 3 Yıl sonradan gelen ekran çözünürlükleriyle mi? Leş kalitede oynattığı Asphalt 8 ile mi? 300 liradan aşağı olmayan servis ücretleriyle mi teknoloji devi? "İnsanları nasıl daha çok soyarım?" şirket politikasıyla mı? 8 saatte biten bataryasıyla mı? Dikkat edin nerede cebinde çantasında şarj aletiyle dolaşan insan varsa Apple sahibi. Apple ve İOS, kapalı kutudur. Sizleri inanılmaz derecede kısıtlar. Hiçbir şey öğrenmenizi istemez İOS. Sadece onun izin verdikleri kadarını bilebilirsin. Linux sistemler her zaman çok daha özgür ve ucuz olmuştur. TEKNOLOJİ, ÖZGÜRLÜK VE UCUZLUKTUR. Pürüzsüz yüzeyler ardındaki pazarlama stratejileri değildir. Şayet sizin için teknoloji, WhatsApp ve Haber sitelerinden ibaret ise; Buyrun apple kullanın.

06.06.2017

Benim için apple değil de google ve servisleri olmazsa sorun.

07.06.2017

kingoogle

06.06.2017

teknoloji sirketi diyince insanlarin aklinda hep apple canlaniyor ama applein tarihi boyunca teknolojiye kattigi cok az sey vardir. daha cak gelisen olgunlasan teknolojileri iyi tasarim ve kullanisli arayuz ile son kullaniciya sunmustur. son kullanici yenilikleri ilk appleda gordugu icin yeni teknolojilerin kayanagi olarak applei goruyor ama iyi bir tuketici elektronigi sirketinden co otede bir firma degil. var olmasa medeniyet ve insanlarin yasamlarinca cok buyuk farklar olmazdi. belki biraz daha farkli cihazlar olurdu o kadar.

Ki son dönem ülkemizde çok büyük rağbet görmese bile teknoloji konusunda Sony açık ara önde. Samsung; LG ve Sony'den, apple ise hepsinden araklama teknolojilerle piyasada desem yeridir.

TÜM YORUMLARI OKU (16)