Apple Kurucusundan İlginç Açıklama

Apple'ın kurucusundan ilginç açıklama geldi. Apple'ı Steve Jobs ile birlikte kuran Steve Wozniak, son açıklamaları ile büyük bir tartışma başlatacak gibi. Steve'e göre Apple, Android tabanlı bir telefonçıkartmalı.

Dünyaca ünlü teknoloji dergisi Wired'a çarpıcı açıklamalarda bulunan Apple'ın kurucularından Steve Wozniak, Apple'ın Android işletim sistemine sahip bir telefon üretmesi gerektiğini söyledi. Katıldığı bir söyleşide Apple'ın Android tabanlı bir akıllı telefon üretmesi gerektiğini ifade eden Wozniak, bunun Apple ile Android arasında önemli kazanç getirecek bir anlaşma olacağını söyledi.

Android tabanlı bir akıllı telefonun, Apple müşterilerini cezbedebileceği ayrıca da Android işletim sistemini seven kullanıcıları markaya çekeceğini iddia eden Wozniak, aynı anda iki platformda birden Apple'ın olmasının şirketin yararına olacağını söyledi.

Apple'ın tasarımlarını Android severlerle buluşturma fikri kulağa ilk başta garip gelse de ikinci kez düşünüldüğünde ortaya çok başarılı sonuçlar çıkabilir. Ancak kendi işletim sistemini direten Apple'ın böyle bir adım atmasını beklemek çok da olası değil.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Fenerbahçe Final Four’a Doğru: Salonda Büyük Şov
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!