Apple İnternet Mağazası Kapatıldı! Yeni iPad mi? Yoksa Zam mı Geliyor?

Apple'ın resmi internet sitesi erişime kapatıldı. Dünya genelinde siteye erişim sağlanamıyor. Apple'ın yeni ürünlerini sessizce sitede yayınlayacağı tahmin ediliyor.

Apple'ın resmi internet sitesi dünya genelinde kapatıldı. İnternet mağazasının kapatılması bazı kullanıcılar tarafından zam bazıları tarafından ise yeni ürünler olarak yorumlanıyor.

Apple.com'dan herhangi bir ürün almak için giriş yaptığınızda karşılaşılan ekranda "hemen döneceğiz" yazısı beliriyor.

Apple'ın bu ay tanıtmaya hazırlandığı 10. nesil iPad'in etkinlik olmadan direkt olarak siteden satışa sunulması muhtemel. Geçtiğimiz ay şirketin sonbaharda yeni iPad modellerini tanıtacağı sızdırılmıştı.

İlginizi çekebilir👇🏻

Sana En Uygun Apple Cihazı Söylüyoruz!
iPhone 14 Serisi İçin Türkiye'deki Apple Mağazalarının Önünde Kuyruklar Oluştu

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
18.10.2022

zağm, zam de

18.10.2022

Elmaya bak sen.... .... Nasıl reklam yapacağını biliyor

18.10.2022

milleti kazıklamak üzerine bir toplantı yapıp keriz avına devam edecekler

18.10.2022

Adamlar zorla mı satıyor dostum almasın millet. adam ortaya bir ürün koyuyor alıp almamak tamamen insanlara kalmış. ben şahsen kendimi bildim bileli android telefonlar kullandım Apple almadım, şuan da alma gereği duymuyorum ama bir gün o işime yararsa onu alırım. adamlar bir telefonu geliştirmek için yüzlerce binlerce insan çalışıyor, bunların parasını ödemek gerekiyor firmayı büyütmek gerekiyor. adamların bedava fiyatına ürün satmasını beklemek yanlış. ( ki çok da pahalıya satmıyorlar aslında, bir asgari ücretli 1 aylık maaşı ile alabiliyor bizim ülkeye girerken pahalı oluyor) ürünü satana kazıkçı, alana enayi demekse tamamen saçmalık. her yeni modeli çıkınca sırf marka için borca girip alanların yaptığını savunmuyorum ama diğer ihtiyaç için alanlara saygı duymak lazım.

TÜM YORUMLARI OKU (13)