Apple'ın Son 'Shot on iPhone' Reklam Videosunda Zeynep İsimli Bir Türk de Bulunuyor

Apple, iPhone ile çekilmiş görselleri yayınlayarak hazırladığı videosunda bu defa bir Türk'e de yer verdi. Zeynep isimli bir kadının yer aldığı reklam videosunda, Dr. Maya Angelou’nun ‘Human Family’ şiiri seslendiriliyor.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
05.08.2016

Aynı giysiyi giymiş ancak başörtüsü takmayan bir kız olsaydı. Helal olsun çağdaş Türk kızı diyecek olanlar sırf başındaki örtü yüzünden aşağılıyorlar. Sonra neden sürekli Akp iktidarda. Sizin gibi embesiller yüzünden. Adı Türk değilmiş, giysileri Türk değilmiş. Ulan kaçınızın adı öz Türkçe (benimki öz Türkçe örneğin ama övünülecek bir durum değil), Atatürk'ün adı bile Mustafa Kemal. Giysileri Türk giysisi değil diyenler sanki günlük hayatta böyle dolaşıyor (http://1.bp.blogspot.com/-2sogI-TlSuQ/VVucCL1uvKI/AAAAAAAAKgo/0ApFV5MzylM/s1600/d6896085f9d2b55687d3f6594cfc3556%255B1%255D.jpg). Hatta başörtüsü taktığı için daha geleneklerine uygun diyebiliriz. Ailemde bir tane bile başörtüsü takan yok ancak sizin gibi pislik değilim. İnsanları giysilerine göre yargılamıyorum. İğrençsiniz.

05.08.2016

Videonun tamamı çok güzel. Videoda bir Türk'ün olması da çok güzel. Bu kisinin basının açık yada kapalı olmasi farketmez. Başı kapalı diye tepki verenler niye çekik gözlü insan var diye tepki vermiyor? Ya da opusen insanlar var diye? Kilisede fotoğraf olsa ona da tepki verilecek miydi? Ya da kızımız mayolu olsa süper işte bu mu yazılacaktı? İnsanları yarışmaktan vazgeçin artık. Ayrıca by Zeynep demek fotograftakinin adının Zeynep oldugunu değil, fotoğrafı çeken kişinin adının Zeynep oldugunu gösterir!!!!!

Zeynep isimli bir Turk degil zeynep isimli bir akp li de bulunuyor diye duzeltirsen guzel olur sevgili uzun

05.08.2016

ya sen ne kadar sokma akıllı bi insansın ya

TÜM YORUMLARI OKU (69)