Apolas Lermi: 'Malum Kişi Hedef Gösterdi, Konserlerim İptal Edildi'

Son günlerde Türkiye'de konser yasakları ve iptalleri konuşuluyor. Aynur Doğan ve Niyazi Koyuncu gibi sanatçıların ardından bu kez de Karadenizli Apolas Lermi, iki konserinin iptal edildiğini duyurdu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ,19 Mayıs'ta yaptığı bir Twitter paylaşımında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ve Apolas Lermi'yi hedef alarak şunları söylemişti:

'İmamoğlu, 19 Mayıs’ta 19 Mayıs Pontus soykırımıdır iftirasını atan adama konser verdiriyor. Allah aşkına zerre kadar milli kimliğin yok mu? Sonra “Atatürk ile konuşmak isterdim” diye reklam ajansı cümlesi ile ortaya çıkıyorsunuz. Atatürk yüzüne bakar mı senin.'

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

"Hakkımda çıkan yalan haberlerle ilgili bir açıklama yapacağım"

Bu paylaşımlar sonrası iki konserinin iptal olduğunu duyuran Apolas Lermi, Twitter'dan şunları söyledi: 

'Malum kişinin beni hedef gösteren açıklamaları ve paylaşımları sonucu 29 Mayıs Denizli konserimiz Pamukkale Belediyesi tarafından, 11 Haziran Bostancı konserimiz organizasyon tarafından iptal edilmiştir. Son günlerde hakkımda çıkan yalan haberlerle ilgili bir açıklama yapacağım.'

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Asıl adı "Abdurrahman Lermi" olan sanatçı, önceden duyurulmasına rağmen Trabzonspor'un Matthaios Tsahouridis'i sahneye çıkarmamasına tepki göstermiş ve kendisi de sahne almamıştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

'Pontus' Krizi: Ümit Özdağ Tweet'ledi, Trabzonspor Tsahouridis'i Sahneye Çıkarmadı

Ayrıca bakınız 👇

Kocaeli’nde AKP’li Belediye Aynur Doğan Konserini İptal Etti...
AKP'li Pendik Belediyesi'nden Niyazi Koyuncu Konserine Yasak

Popüler İçerikler

İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
23.05.2022

Birader senin pontus bayrağı önünde fotoğrafın var ya, hadi ya siktirin gidin artık ya. Nerede bu ülkeye düşman var ağzında dostluk, demokrasi, özgürlük kelimeleri var. Yeter artık bu tepkisizlik yahu, alenen bağımsızlık savaşımızın başladığı günü soykırım günü ilan edenlerle aynı fikirde olup bu topraklarda ekmek yemeyi düşünmeyin artık ya, yunanı, ermenisi istediği düşmanlığı yapabiliyor da bize gelince mi bu değerler hatırlanır oluyor anlamıyorum ki.

23.05.2022

Malum kişinin ellerine sağlık..

23.05.2022

Valla ben olsam buna ve bunun avanelerine birak konser verdirmeyi ülkeye bile sokmam. Mustafa Yildizdogan'i davet etsin Atina belediyesi Ölürüm Türkiyem'i söylesin o zaman ortak paydada buluşuruz.

TÜM YORUMLARI OKU (11)