Apartmanın Kapısını Çaldılar: 'Hırsız Gelip Bizi Yataktan Bile Alabilir'

Zeytinburnu'nda apartmanın demir kapısını yerinden söken şüpheli kapıyı sırtlayarak çaldı. Hırsızlık anları çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçen pazar günü Veliefendi Mahallesi'nde bulunan apartmanda meydana geldi. Şüpheli bir kişi apartmanın demir kapısını söktü, sırtlayarak olay yerinden uzaklaştı. 

Kapının yerinde olmadığını fark eden apartman sakinleri güvenlik kameralarını izlediklerinde kapının çalındığını fark etti. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

"Korkuyla yaşıyoruz"

Mahalle sakinlerinden Muhammet Oğur, 'Bu kapının yarısını götürmüşlerdi. Pazar günü ise 15 yaşlarında bir çocuk, şaşırtıyor insanı nasıl bu kapıyı sırtlayabiliyor diye. Ben bile sırtlayamam bu gücüme rağmen. Gerçekten helal olsun diyorum. Devir nereye gelmiş. Dua ediyoruz işyerimizin kepengini çalmasınlar diye. Korkuyoruz. Ne diyeceğimizi bilmiyoruz' dedi.

Bir başka mahalle sakini Bedi Tunç ise, 'Zeytinburnu'nda hırsızlık olayları artmaya başladı. Bıktık usandık artık. 15 yaşlarındaki çocuk demir kapıyı sırtlayıp götürmüş. Ben bile götüremem. Bir çözüm bulunsun. Hırsız gelip bizi yataktan da alabilir. Korkuyla yaşıyoruz' şeklinde konuştu.

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
08.06.2022

-"Hırsız neyi çalmaz?". +"Neyi?". -"Kapıyı... Hahahahaaa". Soğuk esprisi bile bu devirde yok olmuş oldu...

07.06.2022

Bi kaç yıl önce gece saatlerinde bi sitenin güvenlik kulübesini çalmışlardı, güvenlik o sıra uyuyormuş, nasıl bi uykuysa farketmemiş, yani kulübenin içindeymiş o an, hırsızlar kulübeyi pikaba yükleyip götürürken artık ne kadar yol gittilerse pikabın sallanmasından sarsılmasından dolayı güvenlikçi uyanmış, yani bizim haylaz hırsızlar kulübeyi çalarken farkında olmadan güvenlikçiyi de çalmışlar

08.06.2022

Yataktan sadece alirsa op de basina koy

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ