Apartman Yöneticisinin Acı Sonu: Aidatı İstedi, Canından Oldu

Çanakkale’de apartman yönetici 65 yaşındaki Ahmet Koç, aidat istemeye gittiği komşusu tarafından öldürüldü. Polis, şüpheli 3 kişiyi gözaltına aldı.

Kalp krizi sebebiyle vefat etti

Gelibolu'da bir apartmanın yönetici yardımcılığını yapan Ahmet Koç, dün, saat 17.00 sıralarında, iddiaya göre, aidat borcunu istemek için alüminyum doğrama işiyle uğraşan T.B.'nin iş yerine gitti. Burada Ahmet Koç ile T.B. ve iş yeri çalışanı O.Y. ile ziyaretine gelen kardeşi S.Y.'nin de konuya dahil olması üzerine tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Koç, ofisine döndü. Bir süre sonra T.B. beraberinde O.Y.ve ağabeyi S.Y. ile ofisine gittikleri Koç'u darbetti. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Koç, çevredekilerin ihbarı ile gelen sağlık ekibi tarafından Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların müdahalesine rağmen Ahmet Koç'un, beyin travmasına bağlı kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis, olayın ardından O.Y., S.Y. ve T.B. gözaltına aldı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Popüler İçerikler

Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR

Bu aidat dolayı her yerde sıkıntılı. Daha önceden de söylemiştim. Benim şöyle bir önerim var: Aidatı belediyeler toplamalı. Düşük 50-100 lira gibi aidatları senede bir ödenen emlak vergisi ve kültürel varlıkları koruma vergisi mi ne var, onlarla birlikte tahsil etmeli. Yüksek aidatlar 1000-5000 lira gibi olanlar aydan aya tahsil edilmeli. Asansör bakım, elektrik, merdiven temizlik, bahçe düzeni falan ücretleri belediye ödemeli toplanan bütçeden. Yönetici fatura keser, alacaklı belediye veznesinden alır. Böylece yöneticinin parayı nereye harcadığı tartışması da son bulur. Çoğu sitede bunun tartışması oluyor hep. Bence bu sistem daha sağlıklı işler, Bizde de senede 2-3 kez aidat tartışması çıkıyor, bıktım amk. Tek derdimiz bu sanki.

25.08.2022

ne hale geldik:( Barut ficisi herkes. Allah rahmet eylesin.

25.08.2022

Oturduğum binada apartman yöneticisi aidatının ödemeyen kişiyi ailesinin yanında rencide etti aklıma bu geliyor Buda buna benzer bir olaysa. Tabi ölümü hak etti demiyorum amma ağzının üstüne iki tane şaplak vurmamak içten değil

25.08.2022

Benim anlatmak istediğim şu şekilde zira taktir edersen ülkede şu an evine ekmek götüremeyen insanlar var. Sence sorarım sana çocuğu aç olan biri aidat ne kadar umrunda olur.Bu birini öldürebilirsin sorusunun cevabı değil tabiki

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ