Apartman Kamerası O Anları Kaydetti: Komşusu ile Kavga Eden Polis Silah Çekti

Bolu’da, polis memuru C.A. ile hamile komşusu Necriye Aslım A. ve eşi Halit A. arasında yaşanan kavga, apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Kameraya yansıyan görüntülerde, polis memuru silahının kabzasıyla komşusu Halit A.'ya vuruyor ve silah kavga sırasında ateş alıyor. 

Olay, 25 Mart’ta Büyükcamii Mahallesi İzzet Baysal Caddesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi.

25 Mart’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre apartmanda oturan Aşkın A. ile 6 aylık hamile komşusu Necriye Aslım A. arasında bekar bir komşularının eve kadın arkadaşlarını getirmesi nedeniyle tartışma yaşandı

Yaşanan tartışmanın akşamında, Aşkın A.’nın trafik polisi olan eşi C.A., Necriye Aslım A.’nın evinin kapısını çaldı.

Kapıyı açan hamile kadın ile polis memuru arasında tartışma çıktı. C.A., kadını hırpalayınca bağrışmaları duyan eşi Halit A. içeriden geldi. Halit A. ve C.A. arasında çıkan kavgada iki taraf birbirlerine yumruklar attı.

Polis memuru C.A. belindeki tabancayı çekti. Silah, kavga sırasında ateş aldı.

C.A., kavga sırasında belinden çıkardığı tabancanın kabzasıyla Halit A.’ya vurmaya başladı. Silah bu sırada ateş aldı. Mermi, kimseye isabet etmezken, Halit A. ve C.A. merdivenlerden yuvarlandı.

Kavgayı komşuların küçük yaştaki çocukları dehşet içinde izledi.

Komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis geldi. Necriye Aslım A. 112 Acil ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. İki tarafta birbirinden şikayetçi oldu.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
30.03.2018

polis ve asker olup kendini kral sanmayan bir kisi gormedim. nerde karaktersiz bos insan var asker polis yaptilar. eskiden vatani milleti halki koruyan gozeten temsil eden polisler askerler vardi artik sadece paraya ve siyasi guce kul kole olmus polisler var. yazik...

31.03.2018

Kendine güveni olmayan adama silah taşıtırsan götü yemeyince silahsız insanlara bile silah çeker. Emniyette silahhane olmalı ve akşam çıkarken silahını teslim etmeli, sabah göreve başladığında geri almalılar. Yoksa her götü sıkışan kadına kıza silah çeker. Aciz herif!!!

Pasif Kullanıcı
30.03.2018

hamile bir kadını tartaklayacak kadar olan bu onun bunun doğurduğunun çocuğu da polislik yapıyor işte..lan daha kadına saygısı olmayan kendi oturduğu apartmanda asayişi sağlamak yerine hamile kadın dövüp devletin ona verdiği silahı çekerek asayis sağlamaya çalışan amip başkalarının güvenliğini nasıl sağlayacak ?? bunlar adı çıkmış semtlere girmekten it gibi tırsan, tabancası olmasa yolda yürümekten korkan tipler amk..bunlardan mı polis olacak ?

30.03.2018

Silahı elinden alınıp meslekten men edilmeli.

TÜM YORUMLARI OKU (30)