Apaçiliği Yorumlayan 7 Güldüren Fotoğraf

1- Apaçilik Onlar İçin Bir Meslektir

Apaçiler tarzlarını belirli bir kurallar çerçevesinde yaşarlar. Örneğin her zaman bi kıza aşık olmak zorundadırlar kendilerine aşkları yüzünden işkence etmek zorundadırlar.Arabesk rap dinleyip efkarlanırlar.

2-Atarlıdırlar

Sebepsiz  yere atarlanırlar bazen bir insana bazen aşklarına bazen hayata.Aralarında Allah'a atarlanan imansız kekolar bile var.

3-Onlar için Bir Tesbih Bir Sigara Birde Kadın

Her zaman aşıktırlar aşık olmadan yapamazlar.Apaçilerin %85 i aşıktırlar ama aşık oldukları kızlarla beraber değillerdir.Bu durum apaçilerde tepkimeye girer ve kendilerine zarar vermeye başlarlar namahrem yerlerine kadar sevdiği kadının isimini jiletle kazırlar.Acınası...

4-Giyim Tarzları

Apaçiler kendilerini toplumdan daha farklı hissederler bunun sebebi giyim tarzlarıdır bu kadar saçma giyinen bi justin var bide bizim kekolar altı tayt üstü etek pantolonlar dar t-shirt ler hafif bide inşaatçı göğüs kası onlar için yeterde artar bile.Havalı saç modellerinide unutmamak lazım.

5-Takıldıkları Mekanlar

Her apaçi grubunun mutlaka bir mekanı vardır.Bu mekanlar genellikle inşaat veya köşebaşı olur fakat aralarında lüks takılan apaçiler vardır bunlar ise genellikle nargile veya bilardo salonlarında takılırlar.

7-Fotoğraf

Fotoğraf onlar için bir yaşam stilidir.Genelde fotoğrafların teması aşk,tesbih,bıçak vb. şeyler olur. Fotoğrafta bile bi atarlılık vardır.

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
YORUMLAR
04.09.2014

eski sevgilimin apaçi olduğunu öğrendim galiba. :)

16.01.2015

4.fotografta ortada ve (sol)başta duran apaçilere ekstra uyuz oldum

16.01.2015

heeey Allahım :S..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ