AÖL 2022 Sonuçları Açıklandı mı? AÖL Sınav Sonuçları Hangi Tarihte Açıklanacak?

MEB tarafından yapılan Açık Lise sınavları bu sene online olarak yapılacağı duyurulmuş ve AÖK Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden 10 Mart saat 23:59’a kadar sistem üzerinden adaylar sınavlarına katılım sağladı. 2022 AÖL 2. dönem sınavına giren binlerce öğrenci AÖL sonuçlarını merak etmeye başladı. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bilgiler ise sınava katılan adayların gündemini oluşturuyor. Peki AÖL 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

AÖL sınavlarına katılan adaylar sınav sonuçlarını yakından takip ediyor. 'aolweb.aol.meb.gov.tr' adresi üzerinden 10 Mart saat 23.59’a kadar katılım sağlayan adaylar için sonuçların ne zaman açıklanacağı merak konusu. AÖL sınav sonuçları MEB’in yapacağı duyuru sonrasında öğrenilebilecek. Sonuçlar 'https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx' internet adresinden sorgulanabilecek. Peki sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

10 Mart'ta online olarak gerçekleştirilen AÖL sınavına katlan binlerce aday sınavın ne zaman sonuçlanacağını araştırıyor. AÖL sınav sonuçları ile ilgili olarak henüz bir açıklama yapılamasa da sonuçların 20 Mart tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

AÖL Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olan Açık Öğretim Lisesi sonuçları değerlendirmelerin ardından açıklanacak. Sınava katılan adaylar sınav sonuçlarını http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx üzerinden öğrenci T.C kimlik numarası bilgileri ile sorgulanabilecek.

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!