Açıköğretim (AÖF) Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır? AÖF Kayıt Yenileme İçin Son Gün Ne Zaman?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde okuyan öğrencilerin merakla beklediği tarih geldi. AÖF güz dönemi kayıt yenileme işlemleri bugün itibariyle başladı. AÖF’de kaydı bulunan öğrenciler, kayıtlarını yenilemek için belirlenen bankalara ücreti ödeyecek ve ders seçimini yapacak. Peki, AÖD kayıt yenileme için son gün ne zaman? AÖF kayıt yenileme ücreti hangi bankaya yatırılır? İşte AÖF ile ilgili tüm detaylar…

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde okuyan öğrenciler, aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından kayıt yenileme ve ders seçim işlemlerini yapabilecek.

AÖF Kayıt Yenileme Ne Zaman Bitecek?

AÖF kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

AÖF kayıt yenileme işlemleri Anadolu Üniversitesi Açıköğretim - İktisat - İşletme Fakülteleri Otomasyonları üzerinden yapılacak.

Öğrenciler sisteme öğrenci şifreleri ya da e-Devlet şifrelerini kullanarak girerek işlemlerini tamamlayabilecekler.

AÖF Kayıt Yenileme Ücreti Nasıl Ödenir?

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır.

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir.

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 08 Ekim 2021 tarihinde Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:30’a kadar ödeme yapılabilecektir.

Öğrenciler yaptıkları ödemenin, 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir.

Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi ders seçimi işlemine göre belirlenen kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrencilerin kayıtları yenilenmez.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
27.09.2021

Sırf öğrenci akbili için kayıt yenileyenler burda mı ? :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ