Antrenörünün Şpagat Açması İçin Yardım Ettiği Küçük Çocuğun 'Hocam Böyle İyilik mi Olur?' Sitemi Viral Oldu

Artistik cimnastik antrenörü @migalemree sosyal medyada paylaştığı videoyla herkesi güldürdü. Şpagat açması için belinden destek verdiği öğrencisine iyilik yaptığını söyleyen Emre hoca, karşılığında 'Hocam böyle iyilik mi olur? İnanmıyorum size, canım acıyor resmen' cevabıyla şaşkına döndü.

Not: Emre hocanın açıklamasına göre, bu hareketin çocuğa hiçbir zararı olmuyor.

Video için 👇

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
02.06.2022

Oy guzumm üzmen çocuğu etmen guzuma 😅

03.06.2022

Spor yapmayanlar ya da hafif anlamda spor yapanlar diyeyim, sporda can yandığında kötü bir şey oluyor zannediyorlar, normaldir. Sporda eğer kaslar acıyorsa, titriyorsa, gelişiyor demektir. Her profesyonel sporcu kendi dalında yetişene kadar çoookkk acı yaşamıştır. Normal bunlar. Benim hoşuma giden, çocuğun yetişkin birine bu şekil konuşabilmesidir. Mesela biz konuşamazdık korkardık. Şimdiki çocuklar benimle çok güzel tartışıyorlar, konuşuyorlar, eleştiriyorlar, gerçekten onlarla konuşmaya doyamıyorum. Biz iyi yetişen bir nesil olamadık maalesef ama bence iyi bir nesil yetiştiriyoruz ve bu ülkenin geleceği için, içim umut doluyor.

03.06.2022

Jimnastiğe giderken benim de çok canım acırdı, artık götürmeyin diye yalvarırdım ama bıraktıktan sonra da niye bıraktım diye bin pişman oldum. Belli bir yaştan sonra da tekrar başlayamıyorsunuz, 11 gibi küçük bir yaştı hatta ben tekrar kurs ararken. 12 yaşımdaydım almadı hiçbir yer. Spor çok güzel bir şey, bırakmayın arkadaşlar, hangi formunu yaparsanız yapın ama hayatınız boyunca asla bırakmayın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ