Antalyaspor’un İsrailli Futbolcusu Sagiv Jehezkel Gözaltına Alındı

Antalyaspor'un sahasında Trabzonspor ile oynadığı ve 1-1 biten karşılaşmada ev sahibi takımın golünü atan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, gol sonrası sevinci nedeniyle gözaltına alındı. 

Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel’in Trabzonspor maçında attığı gol sonrasında yaptığı sevinç gösterisi büyük tepkilere neden oldu.

Jehezkel'in attığı golden sonra yaşadığı sevinç tepki çekti. 28 yaşındaki futbolcu attığı golden sonra el bileğindeki yazıyı kameralara gösterdi.

Yazıda, Hamas tarafından İsrail vatandaşlarına yönelik saldırıların başlatıldığı 7 Ekim 2023 gününe gönderme yapan Jehezkel'in gol sevinci sosyal medyada büyük tepki gördü.

Antalyaspor oyuncunun kadro dışı bırakıldığı ve sözleşmesinin feshedileceğini duyurdu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da Sagiv Jehezkel hakkında adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Bu gelişmeler sonrasında Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Antalyaspor'un İsrailli Futbolcusu Sagiv Jehezkel, Attığı Golden Sonra İsrail’e ‘Selam’ Yollaması Tepki Çekti

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
14.01.2024

şaka gibi ya ülke iyice tımarhaneye döndü. Futbolun siyasetle vıcık vıcık olduğunu biliyorduk ta bu kadar belli etmeyin bari bu nedir ya.

14.01.2024

amına kodumun dümbüğü sen gerizekalı mısın? bunun siyasetle ne alakası biri osursa siyaset diyeceksin. senin tipin sikiyim ben. insanlar çocuklar kadınlar ölüyor orda. tecavüze uğruyor tüm dünya ayakta israilliler bile ayakta bi senn gibi ne olduğu belli olmayan ibneler susuyor birde kalkmış siyaset diyor. amınakoydumun yosması

14.01.2024

Dünyanın önde gelen ülkelerinde spordan sanata herkes korkusundan filistin diyemezken sesi çıkanların sözleşmesi anlaşmaları fesh edilirken eli katil israile destek verenlere bu yapılanlar az bile fazlasını istiyoruz

Gücü yetene yersen

14.01.2024

Kendi ülkesine ve kendi acısına karşı yaptığı bir hareket.. Saygı duymamız gerekiyordu. Türk vatandaşı olan birinin başına gelse bu durum? Yanlış yapılıyor şu an...

Ya Bi git ya ibne

TÜM YORUMLARI OKU (73)