Antalyaspor'da İki İsrailli Futbolcu Filistin İçin Saygı Duruşunu Reddetti! Maça Çıkmama Kararı Aldılar

Antalyaspor'un Gaziantep FK ile yapacağı maçta, Gazze'de hayatını kaybeden Filistinliler için saygı duruşu yapılacak. Antalyaspor forması giyen iki İsrailli futbolcu Ramzi Safouri ve Sagiv Jehezkel, saygı duruşu yapmamak için maça çıkmayacaklarını açıkladı.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Gaziantep FK ile yapacağı maçta, futbolcular Gazze'de hayatını kaybeden Filistinliler için saygı duruşunda bulunacak.

Antalyaspor'un İsrailli futbolcuları Ramzi Safouri ve Sagiv Jehezkel, saygı duruşunda bulunmayı reddetti. Oyuncular bu sebeple maça çıkmayacaklar.

İki futbolcu konuya ilişkin açıklamalarında, "Takım kararımıza saygı duyuyor ve bize tam destek veriyor. Bunun için teşekkür ediyoruz. Buna ek olarak yarınki maçta İsrail'i kınamak için saygı duruşu düzenleneceğini öğrendik. İsrail milli takımın oyuncuları olmaktan gurur duyan futbolcular olarak bu seremonide yer almak, hatta stadyumda bulunmak gibi bir niyetimiz yok"

Kulüp yöneticilerinin kararlarına saygı duyduğunu belirten ikili, açıklamalarının sonunda, "Kalplerimiz ve düşüncelerimiz İsrail'deki kardeşlerimizle birlikte" ifadelerine yer verdi.

İlginizi çekebilecek diğer başlıklar:

Hamas 2 ABD'li Rehineyi Serbest Bıraktı!
Meta "Pes" Dedirtti: Instagram'da Bazı Filistinli Kullanıcıların Biyografileri "Terörist" Olarak Çevriliyor!
İsrail Filistin Savaşının Takibi İçin Gittiği Bölgede Tehdit Telefonları Alan Fulya Öztürk Türkiye’ye Döndü

Popüler İçerikler

Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
YORUMLAR

Ulan isid Islami cihad hamas sizin askerinizi sinirin 100 Metre ilerisinde diri diri yaktilar Siz ise Bu araplar için yas tutuyorsunuz Boyle salak millet dunyada yok 1 numara 1

20.10.2023

Adamlar milliyetçi bizimkiler baksın da utansın bu ülkede neden Türk milliyetçiliği değilde arap milliyetçiliği yapılıyor diye

Namus lu adamlar namuslu

TÜM YORUMLARI OKU (26)