Antalya'dan Ayrılan Rus Turistler, Otelin Her Şey Dahil Olayını Yanlış Anlamış!

Tatil için Antalya'ya gelen Rus turistlerin valizlerinden çıkanlar bir hayli şaşkınlık yarattı. Kleptoman Rustam ile Mariya çiftinin valizinden bornozdan portakala kadar birçok ürün çıktı. Kökünden sökülmüş çiçeğin de bulunduğu eşyalar bir oda görevlisinin şüphelenmesi üzerine açığa çıkarıldı.

Kaynak: Ensonhaber

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
30.06.2017

Rus turiste ucuz verip bizlere pahlı verenler düşünsün biz sadece şampuan sabun araklıyoruz :)

30.06.2017

Ben Kıbrıs ta turizm ile uğraşıyorum. Karşılaştığım şoke edici gırla olay var. Bundan 2 ay önce oda da bulunan nevresim takımı, perde, bornoz, kültablası gibi gibi onlarca eşyayı çantasına tıkan bir misafir otelden çıkış yaptıktan sonra HK. nın odasına girip kontrol etmesi ile havalimanında yakalanıp durduruldu ve bu misafir Türk idi :) Ayrıca oda dan tv yi söküp götüren israilliler de var yada arkadaşının doğum günü diye büfede ki bütün halinde ki ya pastayı alıp masasına götüren misafirler, masaları kalabalık diye sabah kahvaltısında büfede ki sucuk tepsisini olduğu gibi masasına taşıyanlar. Yani kısaca öküz çok abi..

30.06.2017

Aldıkları şeylerin bedelleri 5 ise otel bunlara 15 i çakıp evlerine yolluyor. Tabi büfeden pastayı alıp masasına götürene bir şey yapamıyor, bu her şey dahil sistem savunmasız bırakabiliyor bir çok işletmeyi :)

30.06.2017

Her şey tamamda, kanka o bitkiyiyi neden aldınız ? Anlam veremiyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (25)