Antalya'daki Teleferik Faciasında Mahsur Kalan Bir Vatandaşın Çektiği Görüntüler Ortaya Çıktı

Antalya Tünektepe Teleferik Tesisi'nde direklerden birisi henüz belirlenemeyen bir sebeple devrildi. Devrilen direğe çarpan kabin düştü, 1 kişi hayatını kaybetti. Diğer kabinler için tahliye işlemleri devam ederken bir vatandaşın kabinden çektiği görüntüler ortaya çıktı.

Kaynak: Etkili Haber

Antalya Teleferik Tesisi'nde korkunç bir kaza meydana geldi.

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanan teleferiklerde, direklerden birisi henüz belirlenemeyen nedenle devrildi. 

Kayalık alana düşen kabinde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Teleferikte mahsur kalan vatandaşları tahliye çalışmaları yürütüldü.

Kabinlerde çok sayıda vatandaş mahsur kaldı. Kurtarılmayı bekleyen bir ailenin kabin içerisinde çektiği video da ortaya çıktı.

İşte o anlar;

👇🏻

Korku Dolu Anlar: Teleferik Kabini Düştü, İnsanlar Havada Kaldı

👇🏻

Starbucks’a Silahlı Saldırı: 1 Kişi Yaralandı

👇🏻

İstanbul'da Trafik Kavgası: Kısa Sürede Büyüyen Kavgada Trafik Dakikalarca Aksadı

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Derbi Sonrası Olay Çıkmıştı: 2 Futbolcu ve İsmail Kartal’ın Oğlu İfadeye Çağırıldı
YORUMLAR
13.04.2024

Ulan bir ülkede hiçbir şey mi normal ya da düzgün bir şekilde çalışmaz.Yani zaten para harcayarak keyif yapma peşinde olan insan sayısı sınırlı hale gelmiş onlarda bu tip şeylerle karşılaşıyor.Ne söylenilebilir ki?

13.04.2024

Gülücük emoji atan takibciler. siz geri zekalımısınız? Beyin özürlümüsünüz? Burda gülünecek ne var? o kabinde siz kalsanız ne hissederdiniz? yine gülermiydiniz?

13.04.2024

Bayramın ilk günü en az yüz metre kuyruk vardı burada. Facianın büyümemesi ise en büyük teselli kaynağımız çünkü gerekli denetimler sadece kağıt üzerinde yapılıyor ülkemizde bir sonraki felaketin nerde ve nasıl geleceğini bilemiyoruz. Denetimin olmadığı ve denetenlerin denetleyemez hale geldiği düzen bu gibi felaketleri yaşamayı ve kanıksatmayı empoze eder halkına.Büyük geçmil olsun . Bu hattın alt tarafında ise yola düşmeyi bekleyen kayalar mevcut. Karayolları önlem almalı en kısa sürede🫣

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ