Antalya’da Vahşet: Sevgilisinin Boğazını Kesti, Başında Bekleyerek Kimseyi Yaklaştırmadı

Antalya’da dün akşam saatlerinde vahşet dolu dakikalar yaşandı. Özkan G. isimli şahıs, sevgilisi Naciye K’yı sokak ortasında bıçakla boğazından yaraladı. Sonrasında yaralı kadının başında bekleyen Özkan G., yardım etmek isteyenleri engelledi.

Boğazından defalarca bıçakladı

Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre sevgili olan Özkan G. İle Naciye K. tartışmaya başladı. Özkan G., talihsiz kadını boğaz bölgesinden defalarca bıçakladı. Genç kadın kanlar içinde yerde can çekişirken, başında bekleyen Özkan G. kimseyi yaklaştırmadı.

Çevredekilerin tepkisi ile kaçtı

Uzun süre kimseyi yaralı kadının yanına yaklaştırmayan Özkan G., çevredekilerin tepkisi artınca ve olay yerine 212 acil servis ekiplerinin gelmesiyle birlikte yaya olarak olay yerinden kaçtı.

Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
01.07.2022

hala aklım almıyor , bir insan nasıl bu kadar vahşet dolu olabilir ya ? seni yetiştiremeyen anne babaya ....!

Pasif Kullanıcı
01.07.2022

İnsan denilen mahluk daha ruhlar aleminden beri yoldan sapmak ve günah, sapkınlık, cinayet ,vahset,iğrençlikler ve bunların tam tersi üstün meziyetler genetik kodlarına yerleşmiş bir şekilde yaratılmıstır. Cennetten kovulma,Habil ile Kabil'in ilk kavgası ve sonrasında kavimlerin birbirleriyle vahşet ve tecavüzlerle savaşması insanın doğasındaki en iğrenç yaratık olabilme potansiyelinden kaynaklanmaktadır.

01.07.2022

Aklıma 1 gecede kararnameyle kaldırılan İstanbul Sözleşmesi geldi.

Okurken dehşete düştüm hakkaten...kadın inşallah kurtulur... Bir insanın bu kadar vahşileşebilmesi için içine şeytan falan girmesi lazım... İnsan sevgilisine, sevdiği kişiye... yav bu nasıl sevgi allahın cezaları...

02.07.2022

Sevgi falan yok insan sevdiğine zarar veremez

TÜM YORUMLARI OKU (93)