Antalya'da Tıp Fakültesi Öğrencisinin Şüpheli Ölümü

Antalya'da yabancı uyruklu Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi evinde ölü bulundu.

Kepez ilçesi Kültür Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerindeki 8 katlı apartmanda yaşayan Suriye uyruklu Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi 29 yaşındaki Ali Hassun'u eve gelen arkadaşları hareketsiz şekilde buldu.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine eve sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Hassun'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Hassun'un cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Tıp öğrencisinin intihar ettiği üzerinde durulurken, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Popüler İçerikler

Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Nevşin Mengü Duyurdu: Kara Harp Okulu Devre Birinci Teğmen Ebru Eroğlu ve Diğer Üç Teğmenin İfadeleri Alındı
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
YORUMLAR
11.05.2022

şu habere gülücük atanların amq

11.05.2022

suriyeli tıp öğrencisi

11.05.2022

Tıp fakültesine nasıl girmiş? Bir sınava tabi tutulmuş mu? Eğitim masraflarını kim karşılıyormuş?

11.05.2022

Tutuluyor. Her yıl üniversiteler farklı ülkeler için kontejan belirler. Mesela meksika uyruklu bir öğrenci tıp fakültesine başvurdu onunla beraber başvuran kimse yok lise akreditesi uygunsa sınavsız yıllık 13-25 bin ödeyerek öğrenci olabilir. Ama süriye uyruklu 20 kişi başvurdu diyelim. Türkçe-ingilizce bildiklerine dair kanıt,lise akreditesi ve üniversiteye giriş sınavına girmek zorundalar. Tabi sınava tabii tutulan öğrenciler ücretsiz eğitim görmekte. Fakat bu saydıklarım mersin üniversitesi için geçerli. Üniversiteler bağımsız olduğu için kendi kararlarını kendileri alıyor atalyada durum nasıl bilemem. ama birbirine yakın olduğunu düşünüyorum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ