Antalya'da Öğretmen Eline Mikrofonu Alıp Öğrencilere Bağırdı: 'Ağzınızı Yüzünüzü Dağıtırım Ben Konuşuyorum'

Antalya Konyaaltı’ndaki Hurma ortaokulunda eline mikrofon alan bir öğretmen, öğrencilere 'Ağzınızı yüzünüzü dağıtırım ben konuşuyorum burada, okul temizliğinden siz sorumlusunuz. Sizin pislettiğiniz yeri ben temizlemek zorunda değilim. Okul saatleri içerisinde cep telefonlarınız kesinlikle açık olmayacak' dedi. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
13.09.2021

eee.. nolmuş yani... çıldırtmışlar hocayı.. evde şehdazenin sol başağından çıkmış gibi kendisine hizmet edilmeye alışmış çocuklar bunu okuldada sürdürünce hoca çileden çıkmış.

13.09.2021

Nolmuş yani derken ciddi misiniz? Kendi çocuğunuz da orada olsaydı aynısını söyler miydiniz? Kadın bas bas bağırıyor ağzını dağıtırım diye ki bu sesin heryerden duyulduğunun gayet bilincinde. Bi de bizim duymadınız var. Yazık bu çocuklara. Eğitim kötü, öğrencilere davranış kötü, çocukların psikolojisi kötü. Sonra bu çocuklar gençler niye böyle. Acaba neden.

ben söylerdim eğer benim çocuğum okula sıçıyorsa. yok sıçmıyorsa zaten üstüne alınacak bir şeyi yoktur. bugünkü çocukların sorumsuz olmasının sebebi sizin gibi "ay benim çocuğum en birinci elini bir şeye süremez, kimse de zorla bir şey yaptıramaz" diyenler yüzünden. çocuk da nasılsa silen süpüren var deyip ortalığa sıçmayı alışkanlık haline getiriyor.

13.09.2021

Bir okulun adı neden "hurma" olur ki?

13.09.2021

Mahallenin adı hurma

TÜM YORUMLARI OKU (49)