Antalya'da Öğrenciler İstiklal Marşı Sırasında Öğretmeni Dövdü

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir öğretmen İstiklal Marşı töreni sırasında bir grup öğrencinin saldırısına uğradı. Öğretmene tekme ve yumrukla saldıran öğrenciler, olaya müdahale eden müdür yardımcısını da yumruklayıp gözünü morarttı.

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
11.01.2017

Bizim hocalardan biri bazen ''ÇIKAR ŞU ŞAPKAYI HAYVANOĞĞLU HAYVAAN'' diye mikrofondan bağırırdı marş öncesi. Valla kimse ak kaşık değil beyler bayanlar. Bunun böyle konuştuğuna bakmayın; hayvan öğrenci çook, hayvan oğlu hayvan öğretmende çok. Kısacası hayvan gibi bişeyiz yani, gerçekten çok güzel özetledim olayı

11.01.2017

Bir öğretmen olarak söyleyebilirim ki sorunlar büyük. Sadece öğrenci kaynaklı değil elbette, öğretmen kaynaklı sorunlar da oldukça fazla. Ne yazık ki öğretmen arkadaşlarımız ergenlik çağındaki çocuklarla iletişim kuramıyor. Kafa uyumsuzluğu mu dersiniz kuşak farkı mı dersiniz bilmiyorum. Eski moda öğretmenler ve yetişen rahat, saygısız nesil elbetteki anlaşamaz.

Pasif Kullanıcı
12.01.2017

Bir tane edebiyatçı,eski hocanın yerine gelmişti.Adamın daha ilk dersiydi,gelir gelmez kendinden bahsetti zeki olduğunu iddia etti ve bana laf yetiştirebilecek var mı aranızda dedi.Kız arkadaşlarımızdan biri de dersi kaynatmak ve eğlence amaçlı ayağa kalktı biraz konuştuktan sonra hoca bir cümlenin üzerine kıza 'belli aşmışsın'dedi.Öğrencisine?Sırf laf yetiştiremedin diye?Bel altı vuruyorsun?O adamın ağzını kırasım geldi ne yalan söyliyim.Evet öğrenciler hatta küçücük çocuklar bile günümüzde hayli saygısız.Ama konu öğretmen olunca direk o adam aklıma geliyor.O yüzden konuyu bir de öğrencilerden dinlemeden kesin haksızlar demek doğru olmaz.Öğretmenim diye geçinen o.çocuğu da çok.Daha geçenler de hatta bu sitede okumuştum;kadın öğretmen öğrencisini pis diye üzerini çıkarttırmış vs.Bu tipler de var.Diploma alıp öğretmen olunur ama eğitimci olmak ayrıdır.Ben her zaman eğitimcinin yanındayım diploma hocasının değil.

13.11.2022

Ne var bu lafta, yeminlen bu nesil cöp

TÜM YORUMLARI OKU (40)