Antalya'da Kadın Cinayeti: 13 Gündür Kayıp Olan Duygu Çelikten'in Cansız Bedeni Ormanlık Alanda Bulundu

Antalya'da 13 gündür kayıp olarak aranan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten'in cansız bedeni ormanlık alanda toprağa gömülü olarak bulundu. Kadının sırtında ve göğsünde bıçak izine rastlandığı bildirildi. Cinayet şüphelisi olarak Veli Ü. ismindeki bir kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

DHA'nın verdiği bilgiye göre Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten, fatura yatırmak üzere 13 gün önce evden ayrıldı. 

Kent merkezine gelen Çelikten'i, sevgilisi olduğu ileri sürülen Veli Ü., annesinin hastanede olduğunu belirterek otomobiline aldı. İkiliden daha sonra haber alınamadı.

Aile, Müge Anlı'nın programına katılarak kızlarının bulunması için çağrıda bulunmuştu.

Olayla ilgili çalışma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü, Çelikten'in cansız bedenini Kepez ilçesindeki ormanlık alanda toprağa gömülü halde buldu.

Üzeri taşla kapatılan, 30 santimetre derine gömülen Çelikten'in vücudunda yapılan ilk incelemede, sırtında ve göğsünde derin bıçak izlerine rastlandı.

Polis, cinayetin tek şüphelisi Veli Ü.'yü yakalamak için çalışma başlattı.

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Skandal Bir Olayla Gündeme Gelmişti: Patiswiss'in Yeni CEO'su Belli Oldu
Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
YORUMLAR
21.09.2020

yavşak insanlar bu adalet sistemi ile iyice cesaret topladılar. emeği geçen herkesin !!!!

Pasif Kullanıcı
21.09.2020

ama ben cidden sıkıldım bu haberlerden.bıktım.yani cahil insanların yaşadıkları iğrenç hayatlardan bıktım.valla artık üzülmicem bu ne ya.evli adama kuma gitmişsin işte.başkasından 2 çocuğun var ve psikopat birine kuma gitmişsin..normal hayat yaşıyor musunuz ki normal bi hayatınız olsun.geride bıraktıklarınıza üzülüyorum artık.ağlayan anne babalara.ne buluyorsunuz bu adamlarda ya.nasıl gözünüz kör oluyor da herşeyinizi feda edip ölüme gidiyorsunuz.çocuklarınızı,ailenizi feda edip bile bile belaya gitmek nedir arkadaş.biri kocasını aldatır çocuklarını terkeder,uyuşturucu bağımlısı baş belası birinin peşine takılır,sabıkalı adamlara,hırsızlara şerefsizlere aşığım deyip şiddet görür.sonra madurum..yok valla ben artık acımıyorum..azmayın yaw bi durun azmayın artık.oturun oturduğunuz yerde.çalışıcak mısınız,çocuklarınıza bi gelecek mi hazırlıcaksınız,adam gibi yaşayın şu hayatlarınızı.ne maceraperestsiniz mk.teksas gibi bi ülke olmuşuz kime neye güvenipte canınızı yok sayıyorsunuz

21.09.2020

resimdeki baro garanti o yapmıştır başkasını aramayn tam at hırsızı at lara ayıp olucak

TÜM YORUMLARI OKU (6)