Antalya’da İşler Kontrolden Çıkıyor! Son 5 Günde 6. Ceset Bulundu, Halk Korku İçinde

Antalya’nın Aksu ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin sahilinde erkek cesedi bulundu. Antalya sahillerinde son 5 günde bulunan ceset sayısı 6'ya yükseldi.

Aksi Kemerağzı Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı otelin çalışanları tarafından saat 10.30 sıralarında sahilde ceset görüldü.

İhbarla olay yerine sahil güvenlik, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemenin ardından bir erkeğe ait olan ceset Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan geçen çarşamba günü Antalya'nın Alanya ve Manavgat sahillerinde bir çocuk ve bir yetişkin cesedinin bulunmasının ardından dün de Manavgat'ta 2, Serik'te 1 ceset bulundu.

Serik'in Kadriye Mahallesi'nde bulunan kadın cesedinin, Antalya'da 13 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas'a (18) ait olma ihtimali üzerine, İstanbul'da yaşayan ailesi DNA örneği alınması için Antalya'ya geldi.

Son günlerde Antalya sahillerinde karaya vuran cesetlerin, bir kaçak göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor.

Antalya’da Neler Oluyor? Antalya’da Son 4 günde 5 Ceset Bulundu

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
21.01.2024

Günlerdir bir örgüt, akıl almaz işkencelerde kedileri katlediyor, devlet hiçbir şey yapmıyor. Göstermelik 4,5 kişi yakalandı sonrası yok, örgüt hala eylemlerine devam ediyor, işkenceleri buraya yazsam mesajım silinir. Günlerdir bir avuç insan dışında kimsenin umurunda değil. O minicik kediler günlerdir en vahşi işkencelerle katlediliyor halktan hiçbir tepki yok. Buna ses çıkarmazsanız yarın bir başka vahşeti yutmak zorunda kalırız, insanlığımızı kaybetmeyelim ses çıkaralım, normalleştirmeyelim dedik. Bu halktan bir cacık olmaz

21.01.2024

kacak göcmense cocugun belden assagisi niye yok mesela

21.01.2024

Yunan açıklarında batıp Türkiyeye sürüklendiyse herşey gelebilir başına. Gemi görmemiştir üstünden geçmiştir, camgözler var sonra , balina bile görüldü geçen yaz oralarda. Kim bilir kaç zamandır orada bi de...

21.01.2024

Depremde kaçırılıp organları alınan insanlarda olabilir

TÜM YORUMLARI OKU (14)