Antalya'da İntihar Etmek İçin Çatıya Çıkan Genç, Alkolün Etkisiyle Sızdı

Antalya'da yaşayan 26 yaşındaki B.K., iddiaya göre sevgilisi ile tartıştıktan sonra intihar etmek için bir binanın çatısına çıktı. Bacaklarını çatıdan aşağı sarkıtan B.K. alkolün etkisi ile bulunduğu yerde sızdı. 

Olay saat 17.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi 538 Sokak üzerindeki 4 katlı apartmanın çatı katında meydana geldi. İddiaya göre, ikinci katta oturan sevgilisinin evine gelen B.K., kız arkadaşını başka bir erkekle görünce sinir krizi geçirdi. Kendisine zarar veren B.K., daha sonra apartmanın çatı katına çıkarak alkol almaya başladı.

Bir arkadaşının gelerek çatıdan indirmeye çalıştığı B.K., intihar edeceğini söyledi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis geldi. Polisin yanına gelmesine müsaade etmeyen B.K., arkadaşı ile sohbet etmeye başladı. B.K., bir ara arkadaşının elini öptü. Müzakereci polisin gelmesi üzerine B.K., çatının en uç kısmına kadar giderek uzandı. İki ayağını boşluğa sarkıtan B.K.’nın düşme ihtimaline karşı Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri branda açtı.

Bir süre sonra çatıda sızan B.K.’nın yanına giden arkadaşı, onu güvenli alana çekti.

Ardından çağrılan sağlık ekipleri uyuya kalan genci sedyeye alarak ambulansa taşıdı. B.K. hastaneye kaldırıldı.

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Otopsi Fotoğrafları Ortaya Çıktı: Sağ ve Sol El Parmaklarındaki Morarmalar Dikkat Çekti
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
11.10.2020

Kız şu görüntüyü gördükten sonra barışacağı varsa da barışmaz. Ne kadar aciz, zayıf, ezik bir durum. Seni bu halinle hangi kız sevsin amk?

Pasif Kullanıcı
12.10.2020

dalga mı geçiyorsun ? niye barışmak istesin ki çoçuk sinir krizi geçirmiş belki de hayatının şokunu yaşadı kız arkadaşını evde başka erkekle görünce(iddiaya göre)

11.10.2020

Sizdigi yere bak,tamda catinin kenari,hele intihar sebebi malliginin gostergesi.Bir kiz icin intihar etmeye deger mi?Hadi kendine acimadin ,ana babanada mi acimadin?Görende Leyla için Mecnunla çölde kapisti ,kutup aysinin hişmina ugradi sanir. Bu kafayi birak,yaşamaya bak ,giden gider zaten hiç senin olmamistir,sen kalanlara bak,seni asıl seven onlardir.

11.10.2020

Ne demiş büyük filozof Tarkan:Heyy, hey gidi günler hey Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hatırla Heyy, hey gidi günler heyy Ne çabuk attın o günlerin pabucunu dama...kiz bunun pabucunu dama atmis,bu malda damdan kendini atip kizin gözünde kendini bitirmek derdinde.Allah akil fikir versin diyecegim ama dogustan vermediyse sonradan vermesi zor ihtimal.

11.10.2020

Kahkaha emojisine basanlar burada komik olan ne?

11.10.2020

Trajikomik.

TÜM YORUMLARI OKU (23)