Antalya'da Bir Otelde Babasını Çekiçle Öldürüp Annesini Ağır Yaralayan Rus Turistin Görüntüleri Kan Dondurdu!

Antalya'da bir otelde kalan Rus turist Dmitry Stepanov'un çekiçle babasını öldürüp, annesini ağır yaraladığı görüntüler görenlerin kanını dondurdu. Detaylar için buyurun...

Geçtiğimiz günlerde Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir otelde kalan Rus turist babasını çekiçle vurarak öldürmüştü. Olayın ardından itiraf videosu çekerek kaçan zanlı yakalanmıştı.

Dmitry Stepanov isimli Rus turist 5 yıldızlı otelde kavga ettiği babası Pavel Stepanov'u çekiçle öldürürken, annesi Tatiana Stepanov'u da ağır yaralamıştı. Bugün ise olayın görüntüleri ortaya çıktı ve herkesin kanı dondu.

Dmitry Stepanov, anne ve babasıyla odadayken önce yüksek sesle müzik açtı sonrasında ise kamerayla odayı kaydetmeye başladı.

Stepanov'un daha sonra eline geçirdiği çekiçle babasının ve annesinin başlarına ve vücudunun değişik yerlerine defalarca vurduğu, en sonunda her ikisinin de boğazını telle sıktığı tespit edildi.

Kamera ile kaydettiği anları sosyal medya hesabında paylaşan Stepanov'un görüntülerde sakin bir şekilde otelden çıktığı görülüyor.

Öncesinde ise banyoya gidip elini yüzünü yıkamış.

Tartışmanın neden çıktığı bilinmiyor olsa da Görüntülerde Stepanov'un cinayet aleti olarak kullandığı çekici yastığının altında sakladığı görülüyor.

Babasına çekiçle saldırmasının ardından bant ile ağzını bantladığı ve tel alarak boğduğu anlar da görüntüler de yer alıyor.

Yakalandıktan sonra tutuklanan Stepanov, cinayeti neden işlediğini anlattığı bir video çekerek paylaşmıştı fakat video içeriği nedeni ile kaldırılmıştı.

Bu görüntüler de Stepanov'un çektiği cinayet kaydından alındı...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Annesinin Kafasını Kesen Cani Evladın 5 Yıl Önce Yaptığı Paylaşım Ortaya Çıktı!
İran Protestolarında Saçlarını Açtığı İçin Ahlak Polisi Tarafından Öldürülen Genç Kadının Videoları Gündemde
Bağcılar'da Annesinin Kafasını Kesen Adamın Balkondaki Küçük Çocuğa İzlettirilmesi Tepkilerin Odağında!

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
26.09.2022

Senin evlat gibi evlat Allah belanı versin. Ellerin kırılsın.. büyüt besle bu yaşa getir. Onun icin uykusuz geceler geçir, kıt kanaat arttırarak okut büyüt gelsin sizi öldürsün. Bu nasıl bişey ya !!!!! Böyle evlat olacağına olmaz olsun

26.09.2022

Amq serefsizi

27.09.2022

of off.. baba da kurbanlık gibi duruyor, karşı koymuyor kanım dondu ya

TÜM YORUMLARI OKU (5)