Antalya’da Bir İlginç Olay: Arabayı Çalıp Hediye Bırakmış

Antalya’da gece saatlerinde çalınan araba, polis ekipleri tarafından kısa sürede bulundu. Arabasını almaya gelen Orhan Alaca, hırsızın bıraktığı not hediyeyi görünce kahkahaya boğuldu.

Olay Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana geldi. 57 yaşındaki Orhan Alacak, kapısının önündeki arabasının yerinde olmadığını görünce polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Ekipler cadde üzerinden çok sayıda kamera görüntüsünü izleyerek, aracın Yeşildere Mahallesi'ne girdiğini tespit etti. Mahallenin ara sokaklarında yapılan araştırmada araca 1176 Sokak üzerinde boş arazide park halinde bulundu.

Yapılan incelemede bir detay ise gözlerden kaçmadı, hırsızın gitmeden önce direksiyon üzerine ayıcık bıraktığı görüldü. Hırsızın ayıcık ile kendisine bir ders vermek istediğini belirten Alaca, kahkaha attı.

Alaca; “Ortada konsol vardı onu almışlar. Başka bir şey almamışlar, direksiyonun hemen üzerinde bir tane ayıcık bulduk. Sanırım hırsız anahtarı aracın içerisinde bıraktığım için bana bir mesaj vermek istedi” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Sosyal Medyada Yayılan Bir Videodaki Eve Giren Hırsızı Döven Kişinin 'Jahrein' Olduğu İddiası Gündem Oldu
Börek Tepsisini Kafasına Yemişti: Aynı Hırsız Yine Sahnede

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
07.11.2023

Dayi hırsız sana vay ayı vay demek istemiş o yine gelir ayı yine anahtari unutmustur düşünüp sende bu sefer vibratör bırak üzerinede,anahtar yok bunla idare et yaz : ))

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ