Antalya'da Aynı Turist Yine Gözaltına Alındı: Maske Takmayı Reddetti

Antalya’da geçen pazartesi günü maske takması konusunda kendisini uyaran polise yanındaki kadın meslektaşını gösterip, “Beğendim, bana göndersene” deyince gözaltına alıp daha sonra serbest bırakılan Letonya asıllı İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs, maske takmadığı gerekçesiyle yeniden gözaltına alındı.

Letonya asıllı İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs'un gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığı günün akşamında polis ekipleri, Konyaaltı Caddesi Atatürk Parkı girişinde spor yapan Solovjovs'u maske takması konusunda uyardı.

Ancak Solovjovs maske takmadı, kimlik ve pasaport ibrazında da bulunmadı ve iddiaya göre bağırıp hakaret etmeye başladı. Bunun üzerine polis ekipleri bölgeye takviye ekip istedi. Solovjovs, gelen ekiplere de zorluk çıkartınca kelepçelenip gözaltına alındı.

Motosikletli yunus polisi, Dmitrijs Solovjovs kelepçelendikten sonra İngilizce, “Neden zorluk çıkarıyorsun? Şimdi sana maske vereceğiz, onu tak. Neden takmamak için direniyorsun?” dedi. Solovjovs ise spor yaptığını ve o yüzden takmadığını söyledi. Polisin, “Burada bağırıyorsun ve evlerinde olan kişileri rahatsız ediyorsun, şimdi seni karakola götürecekler” sözleri üzerine Solovjovs, “Tamam” diye cevap verdi. Gözaltına alınan Solovjovs, ‘polise mukavemet’ suçundan işlem yapıldıktan sonra yine serbest bırakıldı.

Ne olmuştu?

Kadın Polise Ahlaksız Teklifte Bulunan Turist Gözaltına Alındı
Kadın Polise Ahlaksız Teklifte Bulunan İngiliz Turist Tekrar Gözaltına Alındı

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
YORUMLAR
06.05.2021

sınır dışı etmek bu kadar mı zor ?

Bir daha yapsın diye ceza da yazmadınız herhalde. Bas kıçına tekmeyi sınır dışı et gitsin amk elin götü boklu ingiliz vatandaşına kaldıysak yandık. Esnaf kafasıyla ülke yönetiyorlar dediğimden kasıt tam da bu, sırf parası var diye, aman döviz kaçmasın diye baş taşı edildiği için turist polisin ağzına sıçıyor. Aynı kafadan patronum vardı, aman müşteri kaçmasın diye agresiflikten ölen adamın ayağına kapanacak neredeyse, aynı kafa. Batı ülkelerine tatile gidip böyle hareketler kolay kolay yapmazsınız, o tatili bitirtmezler size.

06.05.2021

ulan bunun yerinde, yerli vatandaşimiz olsa ne olurdu...dur bi düşüneyim🤔

06.05.2021

Kadın polise sarktığı için bir okşarlardı sonra dava açarlardı. Bu yüzden ikinci bu olmazdı

TÜM YORUMLARI OKU (10)