Anoreksiya Teşhisiyle Tahliye Olan Nihal Candan'ın Annesi Son Durumu Hakkında Konuştu "İlkokul Çocuğu Kadar"

Katıldıkları moda programının ardından sosyal medya paylaşımları ile ilgi odağı olmayı sürdüren Candan kardeşlerin Nihal'i dün anoreksiya teşhisi konulmasıyla birlikte tahliye edilmişti. Annesi tahliyenin ertesi günü verdiği röportajla Nihal Candan'ın son durumu hakkında konuştu.

Katıldıkları İşte Benim Stilim isimli moda programıyla adlarını duyurmayı başarmış ve programın üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu ilgiyi bir an olsun kaybetmemiş Candan kardeşleri duymayan kalmadı diyebiliriz.

Suç örgütü üyeliği gibi suçlamalarla 16 Kasım 2023 tarihinde tutuklanan Bahar ve Nihal Candan, bu süreçte gerek geçmişe dönük paylaşımlarıyla, gerekse okudukları Hukuk bölümüyle dikkat çekmişti.

Polatlar ile başlayan davalar sürecine bir anda dahil olan ikili zaten yaşadıkları ultra lüks hayat ve bunu göze sokmalarıyla şüphe uyandırıyordu.

Mahkeme süreci devam eden kardeşlerden Nihal Candan'ın geçtiğimiz gün yaşadığı psikolojik rahatsızlıklar dolayısıyla 37 kiloya düştüğü ve anoreksiya teşhisiyle tahliye kararı alındığı ortaya çıkmıştı.

Kızların annesi Umut Candan ise bu süreçte, sırf Bahar ve Nihal'i mutlu edebilmek için onlara kıyafetler aldığı ve borca girdiğini söylemişti.

Detaylar için👇

Damadına Sitem Etti: Bahar ve Nihal Candan'ın Annesi Kızlarının Koğuşta Neler Yaşadıklarını Anlattı!

5.5 buçuk ay önce tutuklanan kızı Nihal'in tahliyesinin ardından kameralara konuşan Umut Candan "Ailecek çok mutluyuz Nihal'ime kavuştuk" ifadelerini kullandı.

Kızının sağlık durumu hakkında konuşan Candan "Çok kötüydü, ilkokul öğrencisi kadar kilosu var" dedi. Psikolojik durumunun iyi olmadığını belirten anne, kızının geceleri "Bahar" diye sayıkladığını ekledi.

Kızını moral olsun diye kuaföre götürdüğünü söyleyen Umut Candan, Nihal'in "Her şey sosyal medya yüzünden oldu bir daha sosyal medya kullanmayacağım" sözlerini aktardı.

İlginizi Çekebilir

Komedyenler Kapışması Büyüyor: Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz-Hasan Can Kaya Göndermelerinde Tarafını Belli Etti
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek Çok Eleştirilen ve Rüküş Bulunan Tarzı Hakkında İlk Defa Konuştu
Evlilik Yıldönümünde Aile Saadeti! Hande Erçel ve Hakan Sabancı Çiftler Buluşmasına Birlikte Katıldı

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
Enflasyon Rakamı Sonrası Ekim Ayı Kira Zam Oranı Belli Oldu!
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
YORUMLAR
28.04.2024

kilo alınca geri atın içeri aq, bir sürü hasta mahkum var içerde. bunun ayrıcalığı ne? ayrıca hastaneli hapishaneye de yollayabilirdiniz.

28.04.2024

ayrıca o karı zaten dışardayken de anoreksikti. kocasının yanında yemek yiyemiyormuş hatta. içeri girince iyice bokunu çıkartmış ama zaten hastalıklıydı. deliler hastanesi tarzı bir yerde serumla ve terapiyle şişmanlatılması lazım. niye saldınız ki aq, asla şişmanlamaz anoreksik tiki

27.04.2024

Cezaevine girerseniz yemek yemeyi kesin sadece su için 40 kiloya düşün serbest kalın. Çıktıktan sonra kilonuzu geri alırsınız 🤣🤣🤣

28.04.2024

Herşey sosyal medya yüzünden "ortaya çıktı".

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ