Anonymous'tan Charlie Hebdo Saldırganlarına Mesaj

Tüm dünyanın yakından tanıdığı hacker grubu Anonymous, Charlie Hebdo saldırganları için tehdit dolu bir mesaj yayınladı.

Fransa'nın başkenti Paris'te mizah dergisi Charlie Hebdo merkezine yapılan ve 12 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıya tüm dünya tepkisini koymaya devam ediyor. İnsan hakları ve özgürlük ihlalleri ile mücadele konusunda sürekli gündeme gelen ünlü Anonymous hacker grubu da bu saldırıya sessiz kalmadı ve saldırganlara (arkasındaki kişilere) YouTube üzerinden bir mesaj yolladı.

Anonymous Belçika hesabından yayınlanan videoda, saldırganlara yönelik bazı mesajlar verildi. Fransızca yapılan konuşmada 'Tüm online aktivitelerinizi izleyeceğiz ve tüm sosyal medya hesaplarınızı ele geçirerek bunları kapatacağız' denildi.

Anonymous Charlie Hebdo

'Düşünce ve ifade özgürlüğü, tartışmaya açık değildir.'

Video üzerinden yapılan açıklamanın yanı sıra Pastebin üzerinden de yazılı bir mesaj paylaşıldı. Buradaki açıklamada da 'İfade özgürlüğü düşmanlarıyla her zaman ve her yerde mücadele edeceğiz. Düşünce ve ifade özgürlüğü tartışmaya açık değildir.' denildi.

'Demokrasilerimize şeriat getiremeyeceksiniz.'

Video üzerinden yapılan açıklamada ayrıca 'Sizi bulup yok edeceğiz. Siz masumları öldürdünüz. Demokrasilerimize şeriat getiremeyeceksiniz. Basın özgürlüğüne yaptığınız aptalca saldırılara izin vermeyeceğiz.' şeklinde ifadelerde bulunuldu.OpCharlieHebdo mesajını veren grup üyesi Anonymous üyelerine ve bu konuda hassas olan diğer kişilere de destek konusunda çağrıda bulundu.

  • Webmasto

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"