Annesini Öldürdü, Cesediyle Yaşadı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde korkunç bir cinayet yaşandı. Ercan Yıldız, aynı evde yaşadığı annesi Aysel Yıldız'ı bıçaklayarak öldürdü. Ercan Yıldız, annesinin cesediyle iki gün aynı evde yaşadı.

Korkunç cinayet, Fetihtepe Mahallesi Okçular Yolu Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın 1’inci katında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki Ercan Yıldız ile beraber yaşayan anne Aysel Yıldız 2 gündür işe gitmeyince yakınları ve komşuları sabah saatlerinde eve geldi.

Kapıyı açan Ercan Yıldız, annesinin içeride olduğunu söyledi. Ancak eve giren komşular annenin öldüğünü anladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler, annenin yerde hareketsiz yattığını gördü. Aysel Yıldız’ın bıçaklanarak öldürüldüğü ve yüzünde yastık olduğu tespit edildi. Mahalle sakinleri tarafından linç edilmeye çalışılan Ercan Yıldız, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Komşu İlhan Ataç “Bu çocuk daha önce de mahallede yabancı madde kullanıyordu. Mahallede bağırıyor, çocuklar korkuyordu. Çocuk burada annesiyle beraber yaşıyor. O gece de komşulardan görenler olmuş. Annesi işe gitmeyince şüphelenmişler. ‘Annen nerede’ diye sormuşlar. Daha sonra annesini görünce polise haber vermişler. Adli Tıp'tan geldiler. İnceleme yaptılar. Sonra cenazeyi kaldırdılar. Çocuğu da götürdüler. Annesini bıçakladıktan sonra ağzına yastık bastırtmış. Daha sonra da kanları silmiş. Boğuldu süsü vermeye çalışmış" dedi.

İşte o anlar:

Narin'in Tutuklu Amcası Salim Güran Hakkında Yeni Gelişme: Yeniden İfadesi Alınacak
Daha 20 Yaşındaydı: Suriye'den Ateş Edilen Yorgun Mermi Gaziantep'te Can Aldı
Narin Cinayetinde Anne ve Ağabey Dahil 9 Kişiye Tutuklama Talebi: 13 Kişi Serbest Bırakıldı

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
13.09.2024

Böyle haberlerde hep şeyi düşünüyorum, kim bilir o kadın bu çocuğu doğurduğunda ne kadar sevinmişti? Onun için günlerce uykusuz kaldı, hastalandığında başında bekledi, kendi yemeyip onu yedirdi, muhtemelen onu tüm kusur ve hatta suçlarına rağmen hala çok seviyordu. Dünyaya gelmesine vesile olduğunun katilin olması kim bilir ne acıdır? Umarım anne yattığı yerde huzurludur.

13.09.2024

Lut kavmi son yirmi yilin dunya simulasyonu yaninda lunapark gibi kalmis ankk.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ