Annesi Kylie Jenner’dan El Aldığını Kanıtlayan Stormi’nin Birbirinden Şık Kombinleri

Şirinliği ve giydiği yüksek fiyatlı kıyafetlerle, 3 yaşında bir moda ikonu olan Stormi Webster  sosyal medyadaki beğenileriyle annesi Kylie Jenner’ı bile sollamaya hazır! Milyarder annesi Kylie Jenner ve rapçi babası Travis Scott ile olan fotoğraflarında ‘bunlar nasıl kombinler!’ dedirtiyor. Olaydı bizimde milyarder anamız ah ah!

*Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.*

3 yaşındaki minik Stormi, tarzıyla birçok influencera taş çıkartıyor. Deri pantolon ve oversize tişörtlerini genelde takılarıyla kombinliyor.

Son zamanlarda moda olan batik akımına da ayak uyduran minik ikon, tenis kortunda verdiği pozla anasının kızı olduğunu kanıtlıyor. Şimdiye kadar gördüğümüz en iyi batik kombini diyebilir miyiz?

Sık sık annesi Kylie Jenner ile uyumlu giyinen Stormi, trendlerden asla geri kalmıyor. Instagram’daki her paylaşımda Kylie’den çok Stormi konuşuluyor.

Louis Vuitton oyuncak arabasının yanında 'haberim yokmuş gibi çek' pozu bile veriyor. Annesinin izinden gittiği çok belli.

Annesi Kylie ile farklı babası Travis ile apayrı kombinler yapıyor. Bir önceki gün, şık bir 3 yaş elbisenin içerisinde görebileceğimiz Stormi; ertesi gün rapçi babasıyla Cactus Jack koleksiyon parçaları tercih edebiliyor.

1. yaş günü partisinde hediye edilen Chanel çantası ile gündem olan Stormi, şimdilerde her kombininde farklı bir çanta kullanıyor. Neredeyse şimdiden bir çanta koleksiyonuna sahip!

Annesi Kylie, teyzesi Kendall ve anneannesi Kris ile birlikte gittikleri Aspen tatilinde, günlüğü 25 bin dolara karın ve kayağın tadını doyasıya yaşamışlardı. Stormi, annesiyle birlikte kayak yapmış ve yaşının çok ötesinde yaşadığı hayatla yine iç geçirtmişti.

Kombinlerini Nike ayakkabılarla tamamlayan minik moda ikonu Stormi, Cactus Jack tişört ile havasına hava katıyor.

Her zamanki gibi annesi Kylie ile uyumlu giyinen Stormi, pembe Dior elbisesiyle verdiği pozla tam 4,9 milyon beğeni aldı!

Cadılar Bayramında annesi oldu! Kylie Jenner’ın çok konuşulan 2019 Met Gala kombinin aynısını Stormi, Cadılar Bayramında giydi. Renkli saçından parlak çantasına kadar annesinin kombinini yapan Stormi, büyük beğeni topladı.

8 aylıkken şirinliği ile sempati toplayan Stormi, kelebek kostümünün içerisinde tam bir masal kahramanına dönüşmüştü. Annesi Kylie lateks pembe tulumu üzerine kelebek kanatları takarken, minik kızı yine ona eşlik etmişti.

Çok konuşulan Fendi bebek arabası! Deri pantolonu ve bel çantasıyla yine uyum içinde.

En iyi duck face pozu Stormi’den! Poz vermeyi tam yerinden öğrenen Stormi, duck face pozunun hakkını en iyi kombinlerle veriyor.

Stormi'ninkiler kadar güzel ama çok daha uygun fiyatlı kız bebek ürünlerine bakmak istersen buraya bıraktım.

Bonus!

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
13.03.2021

annesiyle uyumlu giyinen stormi mi sjsjsisksk aq kendi giyiniyo sanki

13.03.2021

Bu yaştaki çocuk, kombinini düşünmemeli. Çocuğun hayatını şimdiden bitirmişler, yazık.

13.03.2021

Zaten düşünmüyor ki, annesi giydiriyor.

13.03.2021

Bir yerlerini açarak meşhur olan bir ailenin parasından bize ne başkası yapsa o.. dersiniz

TÜM YORUMLARI OKU (8)