İstediği Ayakkabıyı Almadı Diye Annesini Merdivenlerden Aşağıya İten Evlat

Instagram'da paylaşılan bir video yok artık dedirtti. İddiaya göre, videodaki genç kadın annesini istediği ayakkabıyı almadığı için merdivenlerden itmiş. Yere kapaklanan kadın gözyaşları içinde kalırken kızı da sinirli bir şekilde bağırmaya devam ediyor. İşte o  anlar...

Kaynak: @gulaycbnoglu

O olaya gelen tepkiler: 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
YORUMLAR
03.06.2020

Sinirden gözü dönüyormuş bak bak bunları hep yine aileler şımartıyor işte. Seni benim elime bi versinler ben seni iki günde bak nasıl terbiye ediyorum. Annenin de çocuğa karşı bu kadar çaresiz ve bu kadar pasif kalmasını asla kabul edemiyorum. Benim annem de çok yumuşak yüzlüdür hiç kıyamaz çocuklarına böyle olduğu için evde ki otoriteyi ben sağlamak zorunda kalıyorum benim de iki tane ergen kardeşim var benden korkularına anneme of bile diyemezler mesela. Bu kızın durumu psikolojik falan değil tamamen terbiye yoksunluğu ve şımarıklık.

03.06.2020

Kesinlikle katılıyorum. Disiplin eksikliği bunlar. 4 yaşında kızım var, genel olarak uslu bir çocuk ama bütün çocuklar gibi sınırları zorlamaya çalışıyor. Bir iki kere bağırma vurma denemeleri oldu, hoop dedik orada dur. Ben de genel olarak yumuşak yüzlü bir insanım o da bunu çok güzel kullanır ama çizgiyi gayet net çektiğim zaman çok güzel anlıyor ve bir daha denemiyor bile. Çevremde de çok görüyorum, çocuk anneye vuruyor ediyor anne gık demiyor, çok garip geliyor bana. İstese canımı veriririm ama kendimi ona ezdirmem onun psikolojisi için de benimki için de iyi olmaz.

04.06.2020

Bu konuda ekşisözlükte başlık açılmış yazılanlar kızın yaptığından daha sinir bozucu. Kızın ne yaşadığını, ne gibi psikolojik sorunları olduğunu, neler yaşadığını biliyormuymuşuz da yargılıyormuşuz. Yani şunu yapan bir evlada bile kızmamak lazımmış, annesine uyguladığı şiddete anlayışla yaklaşacakmışız. Kabahat annesindeymiş, çocuk 18 yaşına gelene kadar ihtiyaçlarını karşılamakla mükellefmiş, yapamıyorsa doğurmasaymış. Artık kötü insan diye bir şey yok yani arkadaşlar. Karısını dövene, insan öldürene, masum canlılara eziyet edene, tecavüzcülere bütün kötülere birer psikolojik teşhis etiketlendi kızmak yargılamak yasak ne isterlerse yapacaklar bizde sadece üzülüp anlayış ve tahammül göstereceğiz hasta onlar!

04.06.2020

Bu zihniyet yüzünden herkes deliyi oynamaya başladı işte her türlü pisliği yapıp yapıp benim psikolojim bozuk diyorlar

03.06.2020

Bu kadar olmasa bile markaya, lükse ve havalı gözükme gibi takıntısı olan bir çok genç var. Bunun suçlusu internet fenomenleri, youtuberlar , instagram hatta o meşhur alışveriş siteleri. Gençler üzerinde öyle bir algı yarattılar ki! Şunları destekleyen, yalayan, cahil ve görgüsüzlerin, kültürsüzlerin sonu beter olsun.

TÜM YORUMLARI OKU (206)