Annesi Gülüzar ve Sevgilisi Hami Gözaltına Alındıktan Sonra 9 Yaşındaki Şiar Kılıç'ın Yakılarak Öldürüldüğü Ortaya Çıktı!

Allah sizi kahretsin!

Haftalardır yangında öldüğü iddia edilen 9 yaşındaki Şiar'ın ölümü araştırılıyordu. Ortaya birçok iddia atılmıştı ve annesi Gülüzar da geçtiğimiz gün korkunç itiraflarda bulunmuştu.

Olayın bütün detaylarını anlattığımız bu içeriklere kafanızın karışmaması için göz atabilirsiniz;

Yangında Öldüğü Söylenen 9 Yaşındaki Şiar Kılıç'ın Annesi ve Üvey Babasıyla İlgili Ortaya Çıkan Akılalmaz Detayları Anlattık!
Yangında Öldüğü Söylenen 9 Yaşındaki Şiar Kılıç Olayıyla İlgili Anne Gülüzar'ın Korkunç İtirafları Kanınızı Donduracak!

Son olarak da dün canlı yayın sırasında anne Gülüzar ve sevgilisi Hami gözaltına alınmıştı. Bugün de yavaş yavaş itiraflar gelmeye başladı.

Hami ve Gülüzar'la birlikte Sakarya'da gözaltına alınan Hami'nin erkek kardeşi, Hami ve Gülüzar'ın benzin satın aldıklarını ve Şiar'ı yaktıklarını itiraf etti. Şiar, canlıyken evi yakmışlar.

Hami'nin ailesi de bu durumu biliyormuş.

Özetle; Evde çıkan tartışmada Hami, Şiar'ı şiddetli bir şekilde dövmüş. Anne Gülüzar ve Hami de aldığı darbeler sonucunda yere yığılan Şiar'ın öldüğünü zannetmiş.

Çocuğa herhangi bir müdahalede bulunmayan ikili, Hami'nin şekeri nedeniyle hastaneye gitmiş. Hastanede de doktora çocuklarının öldüğünü söylemişler.

Evlerine döndüklerinde de Şiar'ın öldüğünü düşünüp evi ateşe vermişler fakat aslında öldü zannettikleri Şiar, sadece komaya girmiş. Yani Gülüzar sevgilisiyle birlikte çocuğunu diri diri ne yazık ki yakmış.

Sosyal medyada tepkiler de yükseldi elbette.

Bakalım bu itiraftan sonra Gülüzar ve Hami kendilerini nasıl savunacak?

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
27.08.2020

Allah sizin belanızı versin gün yüzü görmeyin inşallah

Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sağlıkla büyütün . Annelik öyle bir şey ki bugün 6.5 yaşında kızım hiç adeti olmadığı halde bir lokma dahi yemedi . Akşam saat 6 ya kadar . Peşinde de gezmem tabakla ister ye ister yemez beklerim ama gelin bir de bana sorun içim gitti hiç bir şeye konsantre olamadım sürekli onun aç olduğu fikri beynimi yedi durdu ta ki ben acıktım diyene kadar . Kadın evladının komaya girecek kadar dövülmesine izin veriyor bir de üstüne canlı canlı yakıyor . Bir erkek uğruna hemde ..... dilerim acılar içinde aynılarını yaşarlar

Hep söylüyorum. Cehennem bomboş. Bütün şeytanlar aramızda dolanıyor..

Allah belanızı versin sizin . 9 yaşında lan 9 . Şu dünya da daha 9 senedir vardı onu da burnundan getirip canını aldınız. Bu nasıl annelik bu nasıl insanlık ? Anne nasıl izin verebilir bir s.k bu kadar mı kıymetli evladın dan bile . .. Yıldım artık ağlamaktan küfür etmekten yıldımmm.

TÜM YORUMLARI OKU (11)