Annemizi Saklarken'in Füsun'u Yeşim Ceren Bozoğlu Derin Bacak Dekoltesi: Dikkatleri Üzerine Çekti

Annemizi Saklarken dizi oyuncularından Yeşim Ceren Bozoğlu, güzelliğine güzellik katarak yıllar geçtikçe kendine hayran bırakıyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan oyuncu, bu kez derin yırtmaçlı bir elbise denedi ve takipçileriyle paylaştı. Biri kırmızı diğeri siyah iki elbise deneyen Yeşim Ceren Bozoğlu takipçilerinden tam not aldı. Ancak siyah elbisesi neredeyse kasığına kadar olduğu görüldü. İşte sosyal medyada Yeşim Ceren Bozoğlu'nun dekolteli elbisesi...

Başrollerinde Hande Doğandemir ile Kutsi'nin yer aldığı Annemizi Saklarken dizisinde Füsun karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Denediği elbiseler arasında en çok dikkat çekeni siyah bacak dekoltesi olandı. Oyuncu o elbise ile sosyal medyayı adeta salladı.

Yıllar önce parmaklıklar ardında dizisi ile tüyleri diken diken eden sahneleriyle bilinen oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu şimdilerde Annemizi Saklarken'in Füsun'u rolünü üstleniyor. Ani bir kararla ameliyat olan oyuncu, mide küçültme ameliyatı sonrası 58 kilo vererek bambaşka biri haline geldi

Ünlü oyuncu önce kırmızılar içinde bir elbise denedi. Ardından da derin yırtmaçlı siyah elbisesi ile kamera karşına geçti. Kırmızı ve siyah iki farklı elbise boy gösteren Bozoğlu, paylaşımının altına 'Nihayet son ikiye kalmayı başardık, sizce hangisi?' notunu düşerek takipçilerinin fikrini sordu. Öte yandan ünlü oyuncunun eski kilolu halinden eser kalmadığı görüldü.

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Kırmızı Elbisesi

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Derin Yırtmaçlı Siyah Elbisesi

Sosyal medya üzerinden yaptığı anket sonucunda siyah elbise daha çok beğenilirken Ünlü oyuncuya çok sayıda 'Her geçen gün daha da güzelleşiyorsun' şeklinde yorumlar yapıldı.

Popüler İçerikler

Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası