Annemizi Saklarken 'Bora Demir' Erdem Kaynarca Kimdir? Erdem Kaynarca Nereli ve Kaç Yaşında?

Star Tv'nin yeni dizisi ''Annemizi Saklarken'' güçlü oyuncu kadrosu ile yakında izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı Annemizi Saklarken dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı. Annemizi Saklarken, henüz çocuk yaşta bebeğini kucağına alan bir anneyi ve onun yaşadıklarını konu alıyor. Peki, Annemizi Saklarken 'Bora Demir'   Erdem Kaynarca kimdir?  Erdem Kaynarca nereli ve kaç yaşında? İşte Erdem Kaynarca hakkında merak edilenler...

Uzun süredir oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve heyecanla beklenen dizi Annemizi Saklarken 8 Aralık Çarşamba günü ekrana geliyor.  Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı Annemizi Saklarken dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı. Annemizi Saklarken, henüz çocuk yaşta bebeğini kucağına alan bir anneyi ve onun yaşadıklarını konu alıyor. Annemizi Saklarken dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da herkes tarafından merakla bekleniyor. Peki, Annemizi Saklarken 'Bora Demir'   Erdem Kaynarca kimdir?  Erdem Kaynarca nereli ve kaç yaşında?

Annemizi Saklarken 'Bora Demir' Erdem Kaynarca Kimdir?

Erdem Kaynarca, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümünü bitirdikten sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünü de bitirmiştir. Genç yaşına rağmen oyunculuk kariyeri boyunca çok sayıda tiyatro oyununda oynamıştır.

Arzu Tramvayı, En Kötü İş, Luna Park Oyunları, Bahar Noktası, Trendeki Yabancı, Gövde Gösterisi, Kadınlar Devleti, Romeo & Juliet, Merhaba, Martı, Performansçı gibi tiyatro oyunlarında yer alan Erdem Kaynarca'nın ilk dizi deneyimi Kalp Atışı'dır. Erdem Kaynarca 1.82 metre boyunda ve 76 kilodur.

Erdem Kaynarca Rol Aldığı Yapımlar?

  • 2019 – Yasak Elma (Dündar) (TV Dizisi)

  • 2018 – Bir Deli Rüzgar (Tunahan) (TV Dizisi)

  • 2017 – Kalp Atışı (Mehmet) (TV Dizisi)

  • 2016 – Emanet (Sinema Filmi)

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood