Annem Ankara Dizisindeki Fenerbahçe Sahnesi Sarı-Lacivertli Taraftarların Beğenisini Topladı

Türk dizileri, genellikle aile, dram ve aşk temalarını işlerken, son yıllarda spor kulüplerine ve taraftar kültürüne de daha fazla yer veriyor. Bu tür sahneler, hem izleyicinin ilgisini çekiyor hem de taraftarların diziye olan bağlılığını artırıyor. Sporun hayatımızdaki yeri ve önemi göz önüne alındığında, dizilerde spor kulüplerinin ve onların sembollerinin yer alması, izleyici kitlesiyle güçlü bir bağ kurmayı sağlıyor. Kanal D’nin kısa sürede sevilen dizisi Annem Ankara'da da, bu türden bir örneği gördük. Dizinin son bölümünde yer alan Fenerbahçe sahnesi, sarı-lacivertli taraftarların alkışını aldı.

Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür'ün başrollerini paylaştığı Annem Ankara dizisi, 4 Aralık Çarşamba günü üçüncü bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Üç çocuğu ile Ankara'da yaşam mücadelesi veren bir kadının yaşanmış öyküsünü ele alan yapım, ilk iki bölümde olduğu gibi yine izleyicisini ekran başından ayırmadı.

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri olmaya aday olan dizi, Fenerbahçe sahnesiyle sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sarı-lacivertli taraftarlardan binlerce yorum geldi.

İşte Annem Ankara'daki Fenerbahçe sahnesi ve sahne hakkındaki yorumlardan bazıları 👇🏻

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
6 Yıl Ara Verdiği Ekranlara Annem Ankara'yla Dönüş Yapan Bergüzar Korel'den Karakteriyle İlgili İtiraf
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TRT Canlı Yayında Ortalık Karıştı: Bir Kadın ‘Yeter’ Diye Bağırarak Ceketini Yırttı
Melisa Döngel, Mert Vidinli, Yusuf Güney… 11 Ünlü Hakkında Uyuşturucudan Yakalama Kararı!
Yıllarca Hayal Denilmişti: İki Kıta Birbirine Bağlanacak! 42 Kilometrelik Dev Proje Geliyor
YORUMLAR
05.12.2024

Fenerbahçe halkın takımıdır diye boşuna demiyoruz.💙💛💙💪

06.12.2024

Acun ve alikoç' dan çok daha etkili bir dizi. ❤️💛

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ